För Lite Sömn, Vårväder Och Nerver

Allmänt


En jättetrött Anna gick och la sig igår i hopp om att slockna som ett ljus när huvudet nuddade kudden. Blev det så? Tyvärr inte. Vi gick och la oss ungefär 22.30, efter en timma gav jag upp. Spelade spel på mobilen en liten stund, ytterligare en timma senare gick jag upp. Åt en banan, drack lite vatten och la mig igen. Då vaknade lägligt nog Malte som fick lite välling innan jag bar in honom till oss. Sen somnade jag. Är jag mer nervös än jag tror inför morgondagen? Det händer ganska mycket nu med jobb, Maltes födelsedag, vi närmar oss huset.. Ja en hel del. Innan har jag känt mig ganska lugn med allt detta men det påverkar mig nog mer än vad jag tror.
Trots för lite sömn i natt känner jag mig taggad på denna dag. Malte är piggare idag än igår(hade feber igår på förmiddan), det ser ut att vara riktigt härligt vårväder idag vilket är skönt efter alla sporadiska snöfall som varit de senaste dagarna. Efter lunch ska vi gå ut och passa på att njuta av min sista mammadag!


Jag köpte dessa halsband igår. Min lillasyster har en bokstav för hennes son och en för hennes sambo, tycker det är så fint! Dessa är en billigare variant men i framtiden vill jag ha Malte och Jonas bokstäver i något slags halsband fast då i guld,har blivit mer av en guld människa än silver med åren.


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg