Flädersaft På G!

Mat


Jag kan laga mat, baka diverse olika saker men saft, gele, kräm det är saker jag aldrig har provat och som jag tror är svårt att göra. Nu har jag dock fått se att göra flädersaft är något som inte utförs av vetenskapsmän. Om inte Jonas har blivit en det vill säga.

Vi har turen att ha en fläderbuske på vår trädgård, till min sambos stora förtjusning. Hans mamma är otroligt duktig på det här med saft och vi har fått en laddning av henne tidigare år. 2021 är året då vi gör vår egna saft, på det som finns i trädgården, ganska cool känsla ändå måste jag säga. Jag har överlåtit denna flädersaft till saftälskaren själv. Första omgången smakade riktigt bra måste jag säga, och nu har vi omgång två på gång i kylskåpet. Eftersom Jonas har tagit sig an fläderbusken, kanske jag borde ta brottningsmatchen mot våra gigantiska rabarber. Dom är jätte många och super stora, jag skojar inte om Malte skulle kunna använda dom som paraply.


Har ni tips på smarriga saker man kan göra med rabarber och som går bra att frysa in så får ni gärna lämna en kommentar!


Kram Anna

  • Postad i: Mat

Gillar