Fika, Mer Fika Och Poolparty

Allmänt


Godmorgon!

Mår ni bra? När detta publiceras har jag redan varit på jobbet i tre timmar.. nästan så att arbetsdagen är slut. Men bara nästan.
Jag har lyst lite med min frånvaro men så blir det ibland när man prioriterar annat och inte riktigt hinner med det man vill. I fredags kväll bakade jag till Maltes kalas vi hade i lördags. Osäker på om kladdkakan var ätbar eller ej bad jag min kära sambo att köpa lite extra fika som plan b. Detta slutade med att när vi plockade undan efter kalaset hade vi på tok för mycket fika kvar, så vi bjöd in min äldsta syster med familj på lite fika igår. Efter att dom åkte hem igår kväll var det dags för mat och sen lägga Malte. Helgen har minst sagt swishat förbi!
Malte är i alla fall jätte glad över sina presenter! Han fick ett kök av farmor och bonusfarfar, en bil som hans farbror gjort själv, ett par skor och en pool! Så nu ni, nu hoppas vi på en varm sommar så vi kan ha poolparty! Tänk va gött.. en varm sommardag, barnen plaskar i poolen, grilla god mat och bara umgås medans svalorna fångar kryp. Åh vad jag längtar efter sommaren!
Idag är det måndag och vi kickar igång en ny vecka, jag hoppas jag kan få hjälp med min mobil,ska mysa massor med Malte på eftermiddagarna och försöka hitta in i det nya skedet i livet som jag har hamnat i.


Händer det något spännande i veckan?


Kram Anna

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg