Ett År Och Fem Månader

Barn och Gravidetet


Idag blir vårt lilla charmtroll hela ett år och fem månader! Lilla Malte börjar bli en stor kille. Som förälder säger man det på tok för många gånger, alldeles för ofta, men fy vad tiden går fort! Alla säger att man ska ta vara på den första tiden så mycket som möjligt. Något jag trodde att jag hade gjort. Nu i efterhand inser man att man kanske inte gjorde det så mycket som man hade velat. Du inser inte hur fort tiden går förrns du står där och tiden är förbi.

Nu står vi här med en liten grabb som snart är inskolad på förskolan, har ett riktigt humör och kan ryta i ordentligt. Samtidigt som han är världens härligaste, gladaste unge som ska charma alla man möter på stan. Speciellt pensionärer med hundar.Bilden ovan är en utav mina absoluta favoritbilder på Malte. En super glad liten kille med massor av bus i blicken, vilket summerar honom väldigt bra måste jag säga.

Tänk om man på något sätt kunde förklara känslan över att bli en förälder. Resan man ger sig in på. Spänningen innan barnet/barnen kommer, förlossningen och tiden efter. Första året med sömnlösa nätter, trötta föräldrar som knappt vet ut eller in. Alla gosiga och mysiga stunder, bebisdoften, de första promenaderna med bebis i vagnen. Jag har gråtit av frustration otaliga gånger och även att det har varit sena läggningar, många upp vak under natten så är det något visst att vakna av en liten plutt som ligger och väntar på att man ska komma. Det absolut bästa med att gå upp på morgonen är helt klart när Malte vaknar. Kramen man får, goset i sängen innan man går upp och leker lite innan frukost. Den är oslagbar!


Kram Anna

Gillar