En Skrikande Bebis Och En Tappad Mobil

Allmänt


Ni vet den där känslan när man har gjort upp en stabil plan över dagen eller veckan, som sen går i tusen bitar.. Lite så har mina senaste dagar känts. Malte har först nu kommit in i den där tykänsliga perioden där han tycker att vi ska sitta ihop mer eller mindre hela tiden. Sjukt jobbigt om man får säga så. Vi har ju gått och väntat på denna period för den kommer ju förr eller senare så det kom inte som en chock direkt. Men det tar på krafterna när barnen skriker hela tiden oavsett vad du gör, jag har varit helt färdig om kvällarna!
Igår tog vi en sväng upp till jobbet för att hämta ut lite kort och nycklar så jag kommer in på jobbet nästa vecka, vi va även där ett bra tag så Malte fick leka både med de stora och dom små barnen och äta lunch. Han tycker det är så roligt att vara där!
När vi var på väg hem från jobbet så tappade jag min mobil mitt i gruset... Tyvärr så är den så trasig jag inte kommer in i den. Vilket innebär att jag inte kan spara bilderna som är där.. Jag hoppas att dom ska laga den kan spara dom åt mig. Annars är alla bebisbilder och filmer på Malte borta. Jag har länge tänkt att jag ska köpa en hårddisk att lägga över allt på men det har inte blivit av, vilket jag ångrar nu. Jag håller tummarna för att den ska gå att rädda!

Så ja, det är vad som har hänt i mitt liv senaste dagarna, lite smått kaos kan vi summera det hela med. Hur mår ni? Har ni det bra?


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh hoppas verkligen bilderna kommer gå att spara! <3

nouw.com/saranilsander
annaengborg
annaengborg,
Jag hoppas verkligen det 🙈🙈❤️
nouw.com/annaengborg
BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Hoppas det går bra med mobilen 💜

nouw.com/borderlinegirl
annaengborg
annaengborg,
Jag håller tummar och tår ihop om att bilderna går att spara i alla fall ❤️
nouw.com/annaengborg

Liknande inlägg