En Mindre Livskris

Allmänt


Minns ni att jag berättade om att jag senaste veckan har mått lite si så där? Jag har nu kommit fram till att jag kort och gott har en mindre livskris.

Alla stora förändringar,val och utmaningar man utsätts för i livet tror jag påverkar en mer än vad man tror. Om inte annat har jag antingen blivit mer känslig sen jag va gravid eller så har jag helt enkelt blivit mer medveten om mina känslor och tänker på det på ett helt annat sätt.

Som sagt, senaste veckan har mitt humör inte varit det bästa Tålamodet är lika med noll, jag drömmer sjukt mycket och kan vakna upp mitt i natten och tro att det är morgon. Utöver detta har jag även börjat ställa mig dom där riktigt djupa frågorna. Frågor som jag egentligen vet svaret på och inte bryr mig så nämnvärt om annars. Häromdagen kändes det som världens problem, så pass att det slutade med att jag satt här och grät. Jag kände mig totalt värdelös, misslyckad då jag aldrig lyckas med något jag tar mig an, nervös för att att jag inte har en hobby just nu som jag verkligen brinner för. Kommer vi klara det här? Har vi köpt rätt hus? Ni vet dom där frågorna man ställer sig för att man ska få sig själv att framstå som en hemsk person.

Vi har väntat länge nu på detta hus, på flytt, en egen trädgård, ett nytt kapitel i vårt liv tillsammans. Sen jag började jobba har dagarna bara swishat förbi. Den ena saken avlöser den andra, samma visa dag ut och dag in. Jag har jobbat i två månader och redan hamnat i ekorrhjulet. Men kanske blir det också så när man har något man ser framemot. Du vill bara ta dig framåt, nå det där som du så länge har väntat på.

Det är väl inte så konstigt att man blir nervös och mår skit emellanåt när man har något stort som väntar? Vare sig det är att få barn, köpa hus, börja på nytt jobb, gifta sig så mår vi alla lite halv illa någon gång ibland och funderar på om det kommer bli bra. Vad har jag gett mig in på? Det löser sig alltid det gör det. Och dom där jobbiga tankarna kommer försvinna. Mina jobbiga tankar är redan borta, nu har jag bara massor av drömmar, urkasst tålamod och nerver på utsidan kvar men så kommer det väl också att vara tills jag går från mäklaren med nycklarna i handen.


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

JoannaO
JoannaO,