En Höstig Lördag

Allmänt


God kväll! Har ni haft en bra dag? Är ni mitt uppe i förberedelserna för kvällen? Själv har jag precis hoppat i myskläderna efter en väldigt effektiv morgon och en väldigt mysig dag. På förmiddan så körde vi ett litet städrace, Jonas jobbade på stan en kort sväng, jag och Malte tog en promenad och hämtade ett paket. En liten stund efter att vi kommit hem kom Maltes farmor, bonusfarfar och farbror hit. Det känns som det va längesen vi träffades nu, kanske två veckor sen. Tror det känns längre eftersom dom bor en bit bort och man springer ju inte på dom på samma sätt som man gör med min familj. Vi har haft en super mysig dag tillsammans. Vi käkade på restaurang, gick en kort sväng i det underbara höstvädret som har varit idag. Fikade lite när vi kom hem och bara hade det så mysigt. Malte har inte sovit alls mycket idag så jag hoppas på att han somnar riktigt djupt och inte vaknar så många gånger som han gjorde i natt... Just nu låter det som att det kommer ta en stund innan han somnar. Jag hör en massa ljud och bubbel från Maltes rum så vi får se hur lång tid det tar.

I flera dagar så har jag längtat efter att får sätta mig ner och skriva ett sånt här inlägg. Den här veckan har gett mig väldigt mycket inspiration vilket i sin tur har gjort att jag har kunnat förbereda en massa tidsinställda inlägg för nån vecka framåt. Super kul verkligen! Men ibland är det avslappnande och nästan lite som terapi och skriva dessa typer av inlägg.

I kväll tänkte jag passa på att sitta här och skriva lite medans Jonas kollar på fotboll (när Malte väl somnat...) I morgon ska jag och Malte nämligen till min äldsta syster och hälsa på lite. Det va så längesen vi träffades! Dom har varit lite sjuka så vi har väntat på att det ska gå över. Så vi ska dit och Jonas spelar match. En lugn söndag som jag och Malte bara ska njuta av och bara ta det lugnt. Därför tänker jag att om jag är lite effektiv i kväll så behöver det inte eka tomt här, för det vill jag verkligen inte!

Som sagt, hoppas ni har haft en bra dag och att ni kommer få en fantastisk kväll!


Kram Anna

Gillar

Kommentarer