En Hjärna På Högvarv Och Drömmar Om Flytt

Allmänt


Solen skiner, det ser ut att bli fantastiskt väder och här sitter vi och inte får gå ut. Nej jag är inte alls så bitter som jag kanske framstår, däremot har jag insett att man har tagit den lyxen vi ändå har haft under den här pandemin i Sverige. Att vi faktiskt får gå ut, vi kan gå till lekparken, promenader med vänner, vi får gå till affären och handla, barnen får gå till skolan och vuxna till sina jobb. Tänk om vi hade haft en lockdown.. Jag ska aldrig mer ta en promenad för givet, något man bara kan göra. Hädanefter ska jag verkligen njuta av den friska luften och vara ute så mycket jag kan!
Idag mina vänner är det lördag. Har ni några planer för dagen? Jag skulle vilja köra ett träningspass, det är tydligen jättebra att träna när man har träningsvärk. För stunden kan jag knappt ställa mig upp, allra minst göra benböj eller liknande.. Jösses vilken värk jag har i rumpan och låren. Vi får se om det där träningspasset blir av eller om det får bli i morgon.
Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt vad poängen med detta inlägg är. Jag kände att jag bara ville titta in här och säga hej innan jag fortsätter med planeringen utav kommande vecka. Min hjärna går verkligen på högvarv just nu. I morgon är det tre månader kvar tills vi får nyckeln till huset! Det är liksom dags att börja rensa i förrådet så det är redo att flyttas. Igår började jag drömma om dagen vi flyttar, vem som ska vara var, vilka kan köra, vad ska vi köra först, ja hela baletten! Den här dagen ska jag planera, planera och planera lite till. Det kommer bli så roligt!!

Kram Anna

Gillar

Kommentarer