Det Närmar Sig Med Stormsteg

Allmänt


Om exakt en månad är jag tillbaks på jobbet. Wow, vad hände med tiden? På ett sätt är jag väldigt glad att tiden har gått fort då vi har så mycket vi ser framemot med detta år. Samtidigt som det är lite läskigt. Malte är ju bara såhär lien en väldigt kort period i livet och jag önskar att man tog tillvara på den här tiden ännu mer. Jag vet, man säger såhär hur många gånger som helst men känns som det va igår jag och E tog promenader på sensommaren, pratade om att det då kändes som vi skulle börja jobba ganska snart. Nu står vi här x antal månader senare och är snart tillbaka i livet då vi kommunicerar med vuxna mer än våra barn om dagarna. Aja, hon i alla fall. Jag får träffa andra barn i stället. Det ska ändå bli roligt att gå tillbaka till jobbet. Att vara mammaledig, vara med om hela upplevelsen att bli förälder, livet får en annan innebörd, man ställer sig en miljon frågor varje dag. Någonstans i den här röran mellan blöjbyten, bebis som inte vill sova, matvägran, tänder och en förvirrad mamma, har jag ändå lyckats hitta mig själv på ett sätt jag inte trodde. Mina demoner är så gott som borta, jag är ganska så säker på vad jag faktiskt vill jobba med och utbilda mig till. Vilket känns toppen! Jag kan nu gå tillbaka till jobbet och köra på som jag gjort tidigare. Samtidigt som jag vill jobba hårt för att hitta mitt drömjobb, utbilda mig och där efter kunna erbjuda andra företag mina tjänster. Mina vänner, för första gången i mitt liv har jag en jobb plan!

Som tur är, är vi inte där riktigt än. Vi har massor av promenader, lek och bus kvar, bara vi två innan det blir ett skifte här hemma. Jag ska suga åt mig av varje sekund, överösa min son med ännu mera kärlek och bara njuta av sista månaden hemma!


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Förstår dig helt, jag börjar jobba första april och det här året har gått så himla fort! Jag ska oxå försöka njuta det sista nu❤

nouw.com/emmeliesehlin
annaengborg
annaengborg,
Åh va spännande 😀❤️ Jaa vi får verkligen ta tillvara på tiden 🥰
nouw.com/annaengborg
eschutz
eschutz,

Njut av tiden! De går så fort.. jag har snart jobbat ett halvår ?! Helt galet.. känns som jag inte gjort annat, man kommer in i det så fort men jag saknar tiden hemma med barnen hela tiden..

nouw.com/eschutz
annaengborg
annaengborg,

Jösses har det redan gått ett halvår? 😅🙈 Jag ska verkligen njuta nu tiden som är kvar 🥰

nouw.com/annaengborg