Den Stora Dagen Är Här!

Allmänt


Godmorgon vänner! Idag är det första juni och nu är sommaren officiellt här. De senaste dagarna har bjudit på riktig sommarvärme och jag hoppas att detta håller i sig nu.
Första juni och inte vilken dag som helst. Idag är dagen då vi skriver på de sista papperna och får nycklarna till huset!! Vid det här laget vet ni hur mycket vi har längtat efter denna dag. En dag som vi ett tag aldrig trodde skulle komma. Men nu står vi här nästan ett år senare och ska fixa det sista. Ni kan ju tänka er vad vi kommer göra idag. I eftermiddag ska vi bort till huset, kolla in läget, få upp en grind till trappan och sen ska vi köra bort lite grejer. Vi har tänkt att vi ska köra bort lite saker varje dag så att vi till helgen kan köra möbler och det sista. Det är vår plan i alla fall. Idag kommer vi köra bort tavlor, blommor och annat småplock.
Jag har nog inte förstått vad det är vi ska göra. Det jag vet är att vi ska flytta, men den biten om att vi ska flytta till hus är nog inte trillat ner än. Den polletten kommer nog trilla ner när vi bär in våra kartonger senare idag.
Jag är sjukt taggad på detta nya kapitel som vi nu har framför oss. Ett nytt boende, mer yta, en stor trädgård att ta hand om, odla i och ha massor av mysiga lekstunder. Ja jag tror detta kommer bli riktigt bra!Jag måste bara tillägga att vi har haft en helt fantastisk helg! I lördags tog vi det lugnt, träffade kompisar på helgen och hade det gött som helst. I söndags, på morsdag åkte vi hem till Jonas mamma. Vädret var underbart. Malte hade super kul, fick kolla på korna och den söta kalven och träffa farbrors hund, trevligt sällskap och jättegod mat. Det blir inte bättre än så!

Hur har ni haft det i helgen?


Kram Anna

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg