Bride To Be!

Allmänt, Inredning


Har ni varit inne och läst hos @liinalundberg har ni kanske listat ut vad det är jag sysslade med ig¨år. För er som inte vet så ska Lina, min kära vän gifta sig om ett par månader och nu var det dags för möhippa!! Vi hade planerat en mysig dag med nära och kära till Lina som bestod av spa med lunch efter och kvällen spenderades hemma hos mig där vi beställde pizza, åt en super god efterrätt och pratade om allt mellan himmel och jord. Lina verkar super glad och nöjd med dagen. Mission complete!

Jag är så glad över att jag fick vara en del av hennes dag, att vi var hemma hos mig så jag fick gå loss med ballonger, pynt och allt därtill. Att pynta, göra blomsterarrangemang, göra det där lilla extra ÄLSKAR jag och tar alla tillfällen jag får till att göra det där lilla extra!


Alla dekorationer, ballongbåge, servetter, band, girlang, vimpel, confetti, solfjädrar och popcornbägare beställde jag från Myperfectday.se. Hortensiorna som är i ballongbågen är köpta på Ö&B, super fina och ser väldigt verkliga ut. Eukalyptusen är riktigt, jag har inte fäst den någonstans utan bara petat in den mellan ballongerna.


Kram Anna

Gillar