Bortskämd, Baka Och Bus

AllmäntHej vänner! Har ni haft en bra helg? Vi har haft en fantastisk helg måste jag ändå säga. Fint väder, god mat, massa lek och bus, ja det blir inte bättre än så!
Idag är det måndag, en ny fräsch vecka och jag ska börja detta med att bli lite bortskämd. Min kära sambo överraskade mig igår med att jag idag ska få gå på massage! Hur lyxigt? Enda gången jag gått till massören för att bara få en vanlig massage har varit i Thailand. Här i Sverige har det enbart varit för att rätta till saker, läsa upp knutar eller liknande. Men aldrig bara för att bli lite masserad, så det ser jag verkligen framemot.
Innan dess så ska vi göra en till sats med kladdkaksmuffins. Jag och Malte bakade en sats i lördags som blev saftiga och goda. Men det jag är ute efter kladdet, så vi ska prova idag igen och se om vi lyckas bättre.

Nu är jag väldigt partisk, men hur söt är inte vår lille grabb?? Lilla charmtrollet!


Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Men Jesus vilken sötnos! 🥺❤️

nouw.com/evelinajosefines
annaengborg
annaengborg,
🥰🥰🥰🥰
nouw.com/annaengborg
Torpetvidvagsande
Torpetvidvagsande,

Halkade in här! Trevlig blogg! Minnen av när mina grabbar var små kommer tillbaka å det är så mysigt! Må så gott! 💕maria

nouw.com/torpetvidvagsande
annaengborg
annaengborg,

Åh va kul att du hittade hit 😀❤️Kul att du gillar den! Tack snälla för den fina kommentaren! Hoppas du får en jättebra dag 🥰

nouw.com/annaengborg