Bli Av Med Knottrig Hud

ModeInnehåller affiliate-länkar


Genom åren har jag provat flera olika ansiktstvättar, medel som ska ta bort finnar, krämer som ska mjukgöra huden. En sak som alla dessa saker har gemensamt är att på mig funkar det bara ett kort tag, innan det blir likadant som innan. Jag har ganska oljig hy, som lätt blir torr. Jag har haft mängder av finnar, är ärrig och blir lätt knottrig.

Några produkter jag verkligen gillar som återfuktar huden är Indy Beauty. Trots att huden blir mjuk och återfuktad kommer ändå dom där jobbiga knottrorna. Som tur är tipsade min syster mig om några produkter hon trodde jag skulle gilla. Hur jag än gör så kommer jag alltid tillbaka till denna trio som får bort allt!

Har du som jag lätt för att bli knottrig tycker jag att du ska prova dessa produkter.

Jag har beställt detta från jordklok.se och det är kort och gott en dagkräm, en skrubb och en ansiktstvätt. Mina favoriter är tvätten och skrubben som består av aktivt kol. Vilket gör rent huden på djupet, får bort allt smink och du känner dig ren men på ett mjukt sätt. Inte så där uttorkande som vissa produkter gör. Dagkrämen är helt fantastisk och gör huden jätte mjuk och återfuktande.

Jag tycker verkligen att ni borde prova dessa om ni har som jag, oljig, torr, knottrig hy.


Kram Anna

  • Mode

Gillar

Kommentarer

LindaGustavsso
LindaGustavsso,

Måste också testa. Är dom bra även för fet/torr hud?

nouw.com/lindagustavsso
annaengborg
annaengborg,
Det kan jag tyvärr inte svara på. Men de har även en kräm som är återfuktande. Köper du skrubben, ansiktsvatten och en återfuktande kräm så gör det nog susen! 😊
nouw.com/annaengborg