Beslutet Är Taget, Vill Ni Hänga Med?

Allmänt


Jag vill börja det här inlägget med att säga om du på något sätt mår dåligt eller blir triggad av att läsa om träning behöver du inte fortsätta läsa detta inlägg.

Efter många försök till att komma igång med träning, en hälsosammare livsstil har jag nu tagit ett beslut. Tydligen är jag inte kapabel till att göra detta själv. Jag har som sagt provat många gånger förut, men nu har jag insett att jag vet inte hur jag ska gå tillväga. Mitt mål med detta är inte en snabblösning, utan jag vill skaffa mig nya rutiner, andra matvanor, skaka om mig lite och pusha mig själv lite grann. För att ta mig dit jag vill har jag nu kommit fram till att jag behöver hjälp. Därför har jag kontaktat Shapeuup (Klicka på namnet för att komma till deras instagram) och ska haka på deras kost och träningsprogram. Ett program som sträcker sig över 12 veckor. Jag ska börja så snart jag har fått mitt schema.

Detta är nog det jag behöver. Ta hjälp av någon som kan det här, som tar hänsyn till hur mitt liv och anpassar mat och träning efter det. Oftast gör jag saker bättre när jag blandar in fler personer, då kan jag inte dra mig ur.

Ni anar inte hur taggad jag är på att göra denna resa. Kanske dumt att börja mitt i sommaren tycker ni, inte då säger jag. Det är väl ett ypperligt tillfälle att komma igång nu när det är bra väder, man kan träna ute, man har mer energi, du kan komma igång bra på semestern med träningen. När du väl står där i slutet av sommaren är du redan inkörd på mat och träning och det kommer bara rulla på med allt annat. Mina förhoppningar är såna i alla fall.

Nu till min fråga. Den här resan jag snart ska börja, är det något ni vill ta del av här? I så fall, vill ni följa utvecklingen, hur det går från vecka till vecka? Kommentera gärna om det är något ni vill läsa om, annars tänker jag att jag håller det utanför bloggen för det mesta.Kram Anna

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Åh, vad roligt! Jag skulle jättegärna ta del av din resa! 🥰

nouw.com/evelinajosefines