Åtta Månader I Dag!

Barn och Gravidetet


En fråga man alltid kommer att ställa sig som förälder är, vart tog tiden vägen? Har inget bra svar på frågan dock, men tiden den går så ta tillvara på den. Idag blir den här lilla huliganen hela åtta månader. Herregud min lilla bebis börjar bli stor!

Vad händer i Maltes liv nuförtiden? Jo, sen slutet på förra veckan så sover han numera bara 2 gånger per dag, en på förmiddan och en på eftermiddan. Han sitter mer och mer stabilt, men inte så pass stabilt att jag vågar lämna honom helt själv. Den första november så kom han på det här med att åla sig fram, nu har han även kommit på att han själv kan ta sig från det ena rummet till det andra, även att han kan följa efter oss när vi för flyttar oss.

När det kommer till maten så äter han nu barnmat för 8 månaders ´, men det absolut roligaste är att få äta själv! Vi har börjat ge honom lite mellanmål, antingen en liten macka, någon bananpannkaka eller lite smoothie med yoghurt i (såna där på bruk/klämmis) Numera får han även lite macka efter gröten både på morgonen & kvällen vilket gör susen! I natt åt han bara en vällingflaska och vaknade en gång utöver det.

Kort sagt kan vi väl säga att det är full rulle här hemma! Malte är en väldigt glad och sprallig kille, har nära till skratt och älskar att dansa har vi upptäckt. Han har även en vilja av stål och är envis som en åsna. Ni anar inte hur arg han kan bli! Jösses amaila... Visst är det ändå lite roligt, att se hur alla dessa sidor kommer fram, deras personligheter kommer mer och mer. Det är så himla spännande att följa dessa pluttisars utveckling!


Kram Anna

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Det är skrämmande hur snabbt tiden går🥺

nouw.com/emelivet
annaengborg
annaengborg,
Ja men eller hur! Tänk att om ett par veckor är det december!
nouw.com/annaengborg