Årets Mello Favoriter!

Allmänt


Kollar ni på melodifestivalen? Med handen på hjärtat tycker jag att majoriteten utav låtarna inte är vidare bra. Inte speciellt i år utan varje år. Självklart förstår jag att många bidrag är med i underhållningssyfte, men seriöst. Något utav dessa bidrag ska ju faktiskt representera Sverige i Eurovision så småningom.

Jag har fortfarande inte hittat den där låten som ger mig en wow känsla. En låt med power som säger här är jag! Vem vet, det kanske kommer. I år tycker jag ändå att några låtar är nästan där. Än så länge har jag två favoriter, Anton Ewald och Tusse. Låtar som sätter sig på huvudet, bra framträdande och dom äger verkligen scenen!

Tre andra låtar som jag tycker är ganska härliga på sitt vis är Klara Hammarström, Emil Assergård och Wahl feat. Sami. Diggar deras låtar och jag är så glad att Klara gick till andra chansen.

Idag ser jag verkligen framemot att se Mamas. Älskade deras låt förra året, så himla tråkigt att corona slog till, att dom inte fick chansen att uppträda med sitt bidrag. Move ger mig alltid gåshud och jag kan lyssna på den hur många gånger som helst.

Har ni några favoriter i år?


Kram Anna

Gillar

Kommentarer