22.30 Och 27 Grader

Allmänt


Hej Vänner!

Hur mår ni i värmen? Här hemma mår vi bara bra, det är galet varmt men som tur är känns det lite svalare idag än tidigare dagar. Vi åkte och köpte två fläktar igår för att få någon slags svalka. Luften i huset har stått stilla de senaste dagarna, nästan så att det har varit svalare ute än inne. Igår kväll vid 22.30 var det 27 grader ute! Fläktarna har hjälpt i alla fall och i natt kunde vi somna och sova som vanligt utan att svettas.



Men hörrni, vilken underbar helg vi har haft och än är den inte slut! I fredags tackades Jonas och en annan kollega som ska sluta av. Jag var hemma med Malte men efter att dom var klara med padel och pizza kom några utav dom hem till oss. Och det mina vänner, måste varit den roligaste kvällen/natten på länge. Kan ni tänka er att lilla jag som blir som en zombie vid 22 tiden gick och la mig innan 04? Helt galet men det va super roligt och mysigt. Förhoppningsvis var det den första av många härliga sommarkvällar.

De kommande veckorna kommer bli intensiva och innebära ännu mer jobb för min del. Jag har två veckor kvar till min semester. Under min sista semestervecka ska jag hoppa in och jobba extra i en klädbutik som jag har sommarjobbat och jobbat extra i tidigare. Jag älskar att jobba där och tycker det är så roligt. Nu när jag fick chansen att hoppa in lite så tog jag givetvis den. Sen jag jobbade senaste är det mycket som har ändrats, så jag ska från och med i morgon hoppa in några dagar i veckan, lära mig det nya systemet och komma in i det tänket igen.

När jag var mammaledig kände jag att jag verkligen ville byta jobb. Min dröm är att jobba i butik, jobba med utformandet av lokalen osv. Samtidigt som jag nu känner att jag trivs så väldigt bra på mitt jobb. Hade jag fått chansen nu att byta jobb vet jag inte vad jag hade svarat.... Vi får se, att jobba lite nu kanske får mig på andra tankar, eller så inser jag att min plan är som tidigare.


Kram Anna

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg