10 Saker Om Mig!

Allmänt


Åh vad jag älskar såna här listor! Så himla roligt att få lära känna er fantastiska människor lite mer. Och nu har lotten kommit till mig. Jag har blivit utmanad av @evelinajosefines att skriva 10 saker om mig själv. Igår satt jag hela förmiddagen och försökte komma på riktigt roliga saker men aja, vi får se hur det gick. Nu kör vi!


- Jag är väldigt bekväm när det kommer till vänskapsrelationer. I grund och botten tror jag det hela beror på att jag är väldigt okomplicerad som person, avskyr skitsnack och allt det där "typiska tjejiga" när man snackar skit bakom ryggen på någon ena dagen. Sen sitter du och skriver hur mycket du älskar denna personen på instagram. Det klarar jag inte av. Så länge du är dig själv, det är tvåvägskommunikation och inte håller på med skitsnack, då kan jag tänka mig att göra en ansträngning. Annars är jag nog inte så jätte intresserad.

- Polly med zoo smak är absolut den godaste pollyn någonsin!

- Jag tror att jag bara kommer få söner. Innan jag blev gravid så sa min magkänsla mig att när jag väl får barn, kommer jag bara få pojkar. Den hade rätt en gång i alla fall. Vi får se hur det blir i framtiden.

- I år har jag och Jonas varit ett par i hela 3 år! Inte alls lång tid egentligen, men det känns som vi alltid har varit tillsammans.

- Tillbaks till att vara gravid, jag är rädd för att bli det igen. Inte för att just vara gravid, men just att jag kan må skit i 9 månader. Nu hade jag en oerhört smidig graviditet vilket jag är så tacksam över. Min största rädsla är att jag ska hamna i samma situation som två utav mina systrar, må illa och kräkas in i det sista. Jag har haft min beskärda del av illamående och kräkningar i mina yngre dar så kan jag slippa det så gör jag det.

- Innan jag bestämde mig för att gå häst på gymnasiet föll mina tankar på en helt annan linje. Nämligen film. Min passion för film, skriva manus och berättelser har alltid varit stor. Jag har till och med skrivit ett manus och skickat till regissör, för en herrans massa årsen. Där och då ville jag antingen skriva manus, eller jobba med kulisser och make up.

- Jag har rest en del i världen genom åren. Under dessa år har jag hunnit med att besöka 8 olika länder.

- När det kommer till språket, vad man säger och inte säger så skulle jag säga att jag är väldigt pryd. Kan man säga så? Svär`? Det grövsta är väl helvete, men då är det riktigt illa. Säger definitivt inga könsord. Det finns inte på kartan! Vet inte varför, men det är som en spärr jag har, det är bara något jag säger. Det tar stopp helt enkelt.

- Kan ni tänka er att jag i höst fyller 29?!?!? Ett steg närmare 30. Vet ni vad? Det känns så himla gött! Jag har faktiskt ingen åldersnoja längre, den försvann året jag skulle fylla 25. Nu blir jag gladeligen ett år äldre, lite smartare, lite snyggare och lite vuxnare.

- När det kommer till mackor, burgare, bullar nästan allt med kanter och där mitten är det absolut godaste så äter jag alltid kanterna först. Man får ju inte vara dum, klart man tar kanterna först och sparar det godaste till sist!


Jag vill utmana @liinalundberg @livetidubai och @petrakristina att berätta 10 saker om er själva! Ser framemot att läsa era listor!

#bestofnouw

Kram Anna

Gillar

Kommentarer