VIHDOIN SYYSLOMA!

lifestyle, oma tyyli

Mulla alkoi vihdoin syysloma, joka tuli enemmän kuin tarpeeseen! Meille oli oikeasti lukkaroitu opetusta koko lomaviikolle, mutta onneksi vaihtoehtoisella suoritustavalla sai skipattua nämä päivät, huh! Lomailuun tätä viikkoa ei meidän koulun muotoilun aloilla ole usein edes tarkoitettu ja syysloma kulkeekin nimellä projektiviikko. Mulla on onneksi tällä hetkellä kouluhommat poikkeuksellisen hyvällä mallilla ja ehdin jopa vähän rentoutua ja lomaillakin tällä viikolla.

Syksy on mennyt taas kauheaa vauhtia ja loppukesästä asti olenkin tehnyt hulluna hommia niin oman portfolion, kuin asiakas projektina suunniteltavan pienpanimopubin sisustussuunnitelman sekä parin muun koulutehtävän parissa. Lisäksi meillä on ollut tänä syksynä paljon vierailuja erilaisissa mielenkiintoisissa kohteissa kuten sisustusarkkitehtuuritoimisto Koko3:ssa ja Fyrassa, Teknoksella pintakäsittelykoulutuksessa, Creannon ja Zarron Apt.12 Showroomissa ja Nomartilla. Myös messuilla on tullut käytyä ID-helsingissä sekä Habitaressa, jossa tänä vuonna Muotsikasta oli esillä mm. parin mun luokkalaisen suunnittelema Rehome Toilet, Mun Päiväkoti -projektin kalusteita sekä sisustussuunnitelmia sekä Crush! -structures & materials -kurssin näyttely. Itse pääsin olemaan mukana Mun Päiväkoti -projektissa, jossa suunniteltiin ryhmätyönä uuteen varhaiskasvatussuunnitelmaan pohjautuvia, muuntojoustavia oppimisympäristöjä ja Crush! -näyttelyssä esillä oli jakkara, joka oltiin kyseisellä kurssilla saatu aikaan. Lisäksi näyttelyssä nähdyt kuvat oli mun käsittelemiä.

Keskiviikkona lähdetään pitkästä aikaa käymään Joensuussa mun vanhempien luona, jossa oonkin viimeks käynyt aivan liian pitkä aika sitten, oliskohan ollut heinäkuussa!. Muita suunnitelmia mulla ei tälle viikolle sitten olekaan parin koulutehtävän lisäksi. Tarkoituksena olisi kuitenkin nähdä kavereita ja latailla vähän myös akkuja, että jaksaa sitten taas joululomaan asti tehdä hommia. Ensi kuun puolella saan myös toivottavasti vähän tietoa ensi kevään opiskelu kuvioista. Mutta tästä lisää sitten myöhemmin.

Oon muuten tänä syksynä innostunut käyttämään enemmän värejä vaatteissa mitä aikaisemmin. Kuvan neuleen ja hameen löysin H&M:stä ja molemmista on tullut ihan suosikkeja! Vielä kun löytäisi hameeseen mätsäävät kengät jostain! Ruskan värit saa jatkua sitten pukeutumisessa kun lehdet alkaa olla jo aika pitkälti maassa. En kyllä olisi vielä yhtään valmis marraskuun synkkään harmauteen! Huomaan jo nyt pientä syysväsymystä olevan ilmassa. Aika siis kaivaa vitamiinit esille ja aloittaa käymään taas kuntosalilla muutaman kerran viikossa. Ostin myös kirkasvalon / herätysvalon, josta on ollut vähän apua. Löytyykö teiltä vinkkejä väsymyksen selättämiseen?

Eipä tässä postauksessa sen kummempaa ajatusta ollut, mutta kerrankin oli aikaa tulla päivittämään tännekin vähän kuulumisia. Hyvää maanantai-iltaa kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229