Ja igår var jag i Kalmar på vägen hem från Öland. Jag köpte två saker, ett par jeans och en crop top från Gina Tricot.

Jeansen är från Gina Tricots Molly collektion. Det känns som om nästan alla har sånna här jeans och det kanske inte är så konstigt eftersom dem sitter så himla tight och bra. Dock har jag hatkärlek till dem eftersom dom går sönder så äckligt lätt. Jag köpte mina fjärde Molly jeans igår, alla de andra tre har gått sönder :)))) http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/klader/jeans/high-waist-jeans/molly-highwaist-jeans/prod697659250.html

Sen så köpte jag också en crop top, den känns rätt så standard eftersom typ alla köper sånna nu. Men det är inte så konstigt för det är såå snyggt. http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/klader/linnen-toppar/crop-tops/morgan-rib-tanktop/prod726211420.html

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I tisdags åkte jag till Öland, och vi kom fram på kvällen så vi hann inte göra så mycket första dagen. Igår var vi i Borgholm på förmiddagen, stranden på dagen och Borgholm på kvällen också. Idag är vi vid lundegårds pool hela dagen och det är så fint här. Imorgon åker vi hem och då stannar vi i Kalmar för shopping och stadsfest!

Likes

Comments

FOTOBOMB MED MASSA SAKER SOM HÄNT NÄR JAG INTE BLOGGAT

Var i Turkiet med familjen i April

Färgade håret ljust.

Var i New York med skolan i Maj.

Umgicks med världens bästa klass.

Hade bästa midsommaren.

Var på Liseberg med famijen.

Likes

Comments

FAVORITER

1. Lose yourself - Eminem

2. How deep is your love - Calvin Harris

3. Save tonight - Eagle-eye cherry

4. Golden - Travie McCoy, Sia

5. Ain't Nobody (loves me better) - Felix Jaehn, Jasmin Thompson

Likes

Comments

Idag var jag på Öland. Men vi stannade bara där en kort stund och åkte sedan till Kalmar för att shoppa. Dock köpte jag ingenting till mig själv, bara presenter. Vi åt också på Ikea när vi var i Kalmar, jag åt jättegod lax.

Likes

Comments

Idag hade jag nationelltprov precis som alla 9:or. Jag tyckte det gick ok, men jag tror det kunde ha gått lite bättre faktiskt. Det är verkligen så synd att så många lärare dramatiserar dom här proven så mycket, det kommer inte alls gå bättre för oss elever när dom gör det eftersom vi blir vättskrämda och det är då inte någon form av hjälp.

Men vi fick i alla fall sluta lite tidigare idag så när jag kom hem kollade jag på fifty shades of grey för andra gången och den var forfarande lika bra. Väntar och längtar så otroligt mycket till nästa film eftersom slutet i första filmen är plågeri.

Nu tänkte jag snart äta, och det blir lax, som är så got. Jag har även läst att lax gör så att ens hår växer snabbare om det är sant kanske man skulle äta lax lite oftare.

Likes

Comments

Idag åkte jag, pappa, farmor och farfar till Öland för att kolla till sommarstugan. När vi va där fikade vi lite och var ute och gick. Påvägen hem stannade vi i Kalmar för att äta och shoppa lite, men köpte dock inget.

Likes

Comments

Jag började med att rita upp ansiktet väldigt löst och bara rita de viktigaste linjerna

Sedan började jag färglägga ansiktet, först ögonen, sen näsan, munnen och till sist huden.

Jag målade sedan håret på henne

Målade upp kroppen med blyerts, ritade bara upp de viktigaste linjerna, efter det började jag måla resten.

Likes

CommentsHar inte uppdaterat på länge pga mycket plugg osv. Men idag har jag egentligen inte gjort mycket alls. Kollat på 90210 och sedan målat naglarna.

Likes

Comments

Dagen började som gårdagen, gick upp, sminkade mig och åt frukost. Därefter åkte vi hemåt men vi stannade i Växjö för ännu mer shopping. Där köpte jag en stickad polotröja och en necessär. Men jag kommer visa mer i ett senare inlägg på vad jag köpte under hela helgen. Nu har jag iallafall kommit hem, så nu ska jag nog bara ta det lugnt resten av dagen.

Likes

Comments