Work

Hejsan alla fina!

Hoppas ni alla mår bra, själv trots att barnen åkt på en förkylning mår så himla bra. Jag har börjat arbeta extra på trend här i Helsingborg & bara älskar att få komma ut & möta människor. En stund då jag inte bara är mamma eller fru uran faktiskt bara Anna. När man varit hemma i mer än 2 år kändes detta välbehövligt för att inte tappa bort mig själv.

Börjat prioritera mig själv lite igen, haft väldigt svårt att lämna barnen hemma och göra något ensam utan att få otroligt dåligt samvete. Som ni kanske förstår funkar inte det för någon i längden. Därför är det så skönt att jag nu börjat ta en fika, fixa naglarna osv tillsammans med vänner. Nu i höst har jag bokat in ansiktsbehandling med en nära vän, en tjejmiddag + en drink på stan & även en tjejmiddag hemma hos mig. Helt plötsligt är jag en mycket gladare mamma & fru med mer energi.


För några dagar sedan var vi i Höganäs (saluhallen) för att köpa lite smått & gott till lägenheten. Familjemys när det är som bäst.

Var ute efter kuddar till sängen för att kunna slutföra sovrummet. Tyvärr hittade jag ingen jag föll för där. Däremot har vi en mysig liten butik i vårt område som heter Linnéa där jag sprang på den här underbart vackra runda kudde. Så fick bli ett köp.

Nu är det bara lampan som ska centreras över sängen sedan börjar jag känna mig nöjd. Möjligtvis att jag klär in gaveln i något mer inspirerande material, dock ett projekt till senare. 

Kram A 

Gillar

Kommentarer