Ojoj vad tiden går.

Hejsan alla fina!

Vad tiden går, äntligen en höst man har massor inplanerat och inte alls känner att det är en tråkig årstid. Vi har hunnit med en hel del skoj sedan jag uppdaterade här senast, bland annat en trevlig kväll med svärföräldrarna hemma hos oss. Där vi bjöd till på 3 rätters, chark & ost till förrätt, en gräddig kantarellpasta till varmrätt och en hallonsorbe toppad med färska bär, grädde, mini maränger och riven mörk choklad till efterrätt. Var verkligen en höjdar kväll.

Även hunnit med en fika i mitt egna sällskap innan jag var och fixade mina naglar med en tjejkompis. Så välbehövligt att få andas ut då och då.

Några uppfriskande promenader i höstkylan har vi även prioriterat, Philippa har börjat sitta i sin sittdel vilket har gjort vagnen mycket mer uppskattad från hennes sida. Lyckliga barn = lyckliga föräldrar.

Nu till den senaste helgen, fredagen hade jag och mannen årsdag. Den firade vi hemma tillsammans med barnen åt gott och skrattade mycket tillsammans. Lördagen började jag tillsammans med en utav mina närmsta vänner på stan. Där vi unnade oss en fika innan vi skulle på ansiktsbehandling. Herregud vad skönt det var, huden behöver verkligen all fukt den kan få den här årstiden.

Som ni ser fikar jag jämt på samma plats när jag är på stan. Fahlmans, deras cappuccino är bara för god.

Lördagen fortsatte bra, blev en spontan kväll med vänner. Massor vin & goda tillbehör ända in på småtimmarna. Så trevligt. Söndagen blev alltså en pizzadag hemma framför tvn med barnen.

Fantastisk helg.

Hoppas ni alla haft en underbar helg och en bra start på nya veckan. Själv började vi veckan med febriga barn som bara vill kramas och mysa en massa - deras vilja först när de är dåliga.

Kram A

Gillar

Kommentarer