Work in Sydney

Veckan har snart gått och vi kan nu äntligen säga att vi hittat ett jobb, eller vår trial börjar på måndag! Så från och med att vi kom till Sydney fram till att vi hittade ett jobb tog oss ca två veckor. Det skulle ha gått snabbare (kanske) om vi började söka tidigare men eftersom att Ronja var sjuk i början så kunde vi inte göra så mycket, men inte något som störde mig alls.

Så, i måndags (bilderna ovan) gick vi runt med våra CV:n runtom i Sydney. Främst i Bondi, Bondi beach och centrala Sydney. Jag var så så nervös men det var bara att ta sig an utmaningen. Det som jag fokuserade på var coffee shops, juice bars och caféer medans Ronja gick till alla klädbutiker. När det hade gått ett par timmar så hörde en restaurang av sig till mig och jag fick komma på intervju dit följande dag.

Men jag kände väl hela tiden att caféer eller juice bars var mer min grej, och där såg jag även möjligheten att kunna lära känna andra unga. Intervjun på resturangen gick bra och jag blev erbjuden jobb, men i samma väva hörde Joe & The Juice av sig till mig och ville att jag skulle komma på intervju...

Jag blev så glad! Trodde aldrig jag skulle få en chans att ens komma på intervju, eftersom det känns som att stället är väldigt populärt och svårt att få jobb på. Men men det gick! Så igår var jag på intervju med manegern där och jag skulle få komma på trial på måndag, går det bra så får jag börja jobba. Så himla kul! Och även att Ronja hittade jobb samma dag?!

Det firades med att åka till Manly och äta pizza. Överlag med att hitta jobb här skulle jag säga inte är svårt. Om man faktiskt är aktiv och ger sitt bästa ifrån sig så kan man hitta ett jobb ganska snabbt. Har man tur så kanske någon publicerar en ledig tjänst i en facebook grupp eller liknande.

Så nu känns det riktigt skönt. Vi har ett hem och vi har ev. ett jobb! Klapp på axeln åt oss själva.

Trevlig lördag,
Anna

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229