Weekend

(Varning: det blir mycket mat bilder hehe)
Hej! Helgen är förbi, min första vecka i jobbet likaså och det känns underbart!! Jag har jobbat måndag till fredag på Joe & The Juice och det har gått jätte bra. Det är verkligen mitt första jobb där jag känner mig motiverad till att gå till jobbet?! Jag har lärt mig massa nya saker, nya människor och har roligt på jobbet. Så alltså trivs jag riktigt bra!

I fredags när första veckan i jobbet var över mötte jag upp Ronja som hade en ledig dag, vi gick runt lite på stan och bestämde oss för att åka till Newtown. Där hade vi fått höra att det finns många bra veganska och vegetariska restauranger. En mysig liten förort, men med en liten annan vibe än det vi är vana med. Vi hittade en restaurang ’Cuckoo Valley’ med så fin inredning och beställde in lite mat, gott men inget wow kanske.

Vi åkte tillbaka in till stan och gick ner till the Rocks, som typ blivit vårt favorit ställe. Här åt vi så god glass ’Gelatissimo’ och hade sån fin utsikt över opera huset och alla skyskrapor. Vi åkte hem och slöade resten av kvällen.

*sugen på ett par nya sneakers*
Jo vi åt plättar till kvällsmål innan vi gick och la oss på fredagen, mums!

På lördagen jobbade Ronja så jag var själv i lägenheten och gjorde inte så mycket. Åt mat, städade, tvättade kläder och tränade på takterassen. Sen när hon kom hem fixade vi oss och gick ut på stan för mat och drinkar. På vägen dit såg vi även att det snart blir festival här, wooo!

Vi gick runt en stund innan vi hittade en restaurang som vi gillade. ’Appetito’ i the Rocks som var en italiensk restaurang. Så fint och mysigt! Drinkarna var väl det bästa där för jag har insett att pasta är inte min grej. Det var gott men inget som jag är riktigt förtjust i... Sen gick vi till Kingscross och tog en till drink, men vi gillade inte stället hehe så vi for in till stan igen och fortsatte natten på Ivy. Idag har jag bara varit trött och ätit gott. Och förstås veckohandlat:

Kul!

Goodnight
Anna

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229