We have moved

Sydney, Sydney life

Äntligen!!! Vi har hittat en lägenhet! Fräsch, ljus, modern och helt perfekt. I denna byggnad hittade vi en passlig liten etta där både Ronja och jag numera bor. Vi gick på fem lägenhetsvisningar i tisdags och fastnade för två, efter några om och men beslöt vi oss för denna, där vi kunde bo själva, vilket är riktigt skönt.

Lägenheten ligger i Elizabeth Bay, som är en liten hamn 2-3 km öster om centrala Sydney. Lugnt område vilket känns väldigt tryggt nu i början när vi flyttat hit. Här finns det små caféer och enstaka kiosker. Mysigt område!

Och nu kommer vi till det bästa: vi har en takterass! Hur nice?? Och utsikten över fina Sydney Harbour och Harbour Bridge, nej det är helt otroligt fint.

Terassen är riktigt stor och fin! Längtar tills det blir varmare och vi kan sola och äta här uppe (för nujust är det blåsigt och kallt...)

Nu kommer vi till den andra höjdpunkten med denna lägenhet: poolen! Vi har turen att få använda oss av en pool här och se ut över Elizabeth Bay. Har sagt det 168 gånger redan men, tänk att vi faktiskt bor här? Det är så sjukt. Overkligt.

Här kommer vi definitivt trivas. Vi har bott här i tre nätter, gjort våra egna middagar, hängt tvätt och varit på grocery shopping, vi har kommit igång bra med livet ändå! Tanken är att vi ska bo här åtm tills början av oktober, sen får vi se. Det skulle va kul och testa att bo på någon annan plats i Sydney också. Vi har varit inne på Bondi, Coogee eller Manly.

Nu är det en sak som fattas: ett jobb. Imorgon ska vi försöka ge oss ut på jakt efter en ledig arbetsplats, lycka till åt oss!

Godnatt,
Anna

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229