Vilken himla bra vecka

Upplevelser, Vardag

I skrivande stund har jag fyllt 18 år och även tagit körkort! Livet känns verkligen komplett haha. Jag har väntat och längtat efter körkortet så himla länge och ibland önskat jag varit 18 (ibland inte) men nu har det äntligen hänt!!

Måndagen den 20.8 var ingen vanlig och tråkig skoldag utan min 18-årsdag! Såg så mycket fram emot denna dagen och vem gillar inte att fylla år? Jag blev firad redan från morgonen med en bättre frukost, vi åt tårta och öppnade presenter.

Världens bästa syster gav mig en så fin present! <3 Precis vad jag önskat mig. Fick fina grattis hälsningar under hela dagen och jag åt tårta i mängd och massor.

Så här glad kände jag mig igår men även nu, minuterna efter att körkortet var mitt haha! Så himla glad och lycklig när det hade godkänts. Att gå från att köra moped till bil är så overkligt. Som att inte hitta skjuss, köra i regn och anpassa sig med syster till att nu känna sig så fri. Så roligt och ofattbart!!

Melissa och Emilia kom genast till oss efter att körprovet var klart. Vi hoppade i min bil och åkte till Vasa för att fira veckans höjdpunkter. Inne på Wasaca beställde vi drinkar förrätter tacos pomfrites ja allt möjligt, och det var riktigt gott! Sedan gick vi runt i olika butiker för att shoppa lite och vid 20 åkte vi tillbaka hem igen. En fullspäckad men super bra dag!

Ville bara uppdatera lite om veckans händelser.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229