Sommarväder!

Vardag
Från gårkvällen och idag 

Kände mig så pass pigg så jag orkade till skolan i fredags. Skoldagen gick bra då vi hade bytt period, men var så trött och förkyld. Mot kvällen lämnade jag hemma. Åt och tittade på tv då. 
I lördags vaknade jag tidigt för att åka iväg till Vasa. Vi var där mest för att titta på bilar men hann också med shopping! Var fattig, så tog inte med mig hem något annat än en klänning och ett par shorts haha. Vilade o så när vi kom hem och sen for jag en stund till moa på kvällen. For hem tidigt och gjorde inte mycket mer än att titta lite film innan jag somnade. Gårdagen bjöd på riktigt fint och varmt väder så spenderade nästan hela dan ute. Så skönt!

Helgen har gått alltför snabbt, som vanligt. Men helt lugn och chill har det varit. Så måndag idag och väntar redan på helgen nu :( Nåjo, har klarat avskoldagen riktigt finfint! Hade 2,5h håltimme mitt på dagen, var då till Moa och ut o körde med vespor i solen. Har just slutat skolan och sitter nu i bussen hem. Inte så mycket planer för resten av kvällen. Men japp, tjingeling!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229