Sommarlovet

Kan fortfarande inte förstå att jag har sommarlov och att jag gått ut grundskolan. Har inlett veckan med att börja jobba, dagen har gått bra och så kul att få jobba med vänner i år - så efter vi slutat åkte vi på glass!

Det har varit en super bra helg och start på lovet! Lördag, och det hade blivit dags för den efterlängtade dagen. Jag gjorde mig i årdning tills 11:30 då vi for iväg till simhallen och övade ett par låtar. Kl. 13 var vi redo för avslutningen. Alla var så fina och stämmningen också. Vi uppträdde med låtar, hade program och fick avgångsbetyg. Kom hem med ett betyg som jag är nöjd med och ett stependium! Sen var det dags för klassförfest, kanske sista gången hela klassen var samlad. Sen bar det iväg till fagerö, och en himla rolig dag/kväll var det!

Helt otroligt att jag gått ut grundskolan. 9 år sammanlagt! 3 år i Närpes högstadium med bästa klassen nånsin. Det kändes inte länge sen vi klev in och jag kände mig så liten och kände inte alls många. Vi var en olydig klass och ganska stelt mellan oss. Tiden har gått och vi har blivit äldre, fått nya kunskaper och lärt känna varandra så bra, och fått tre av de närmaste vännerna!
Skrattat och hittat på allt möjlit för att klara oss genom skoldagarna. Nu var det dags att splittras åt och jag kommer sakna varenda en. Tack för tiden 9D!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229