Sommarens och livets upplevelse

Upplevelser, Musik

I början på augusti hade det blivit för det vi väntat på i månader, nämligen Weekend Festival i Helsingfors! Resan startade väldigt tidigt, vi var ett gäng trötta men taggade flickor som stod och väntade på bussen redan kl 04.00 på fredags morgonen. Bussen tog oss flera timmar men det passade oss bra så vi hann sova ikapp några timmar, om det i slutändan blev någon sömn vet jag inte, haha.

När vi kom fram till Kamppi i Helsingfors, sminkade vi oss med färg och glitter, bytte om och gjorde oss redo för våran första festival! Så fort vi hade köat och kommit in på området sprack himlen upp och vi fick jätte fint väder. Hela eftermiddagen och kvällen var verkligen så himla rolig, vi såg bland annat när Alan Walker, Don Diablo, Marshmello uppträdde och det bästa av allt: The Chainsmokers. Lever kvar på den lyckan ännu känns det som för deras show var så bra!

Vi tog spårvagnen tillbaka till centrum, där vi köpte nattmat på McDonalds och vandrade till hotellet där vi äntligen kunde pusta ut, dödströtta fick vi äntligen vår sömn. Och efter några timmar var vi på gång igen och redo för den sista dagen på festivalen. Denna dag fick vi tid för att hinna äta i lugn och ro, köpa blomkransar, gå runt på området och njuta av solen, på samma gång som vi såg Tungevaag & Raaban, Clean Bandit, Cheat Codes och Icona Pop. Duon i Icona Pop levererade en så bra stämning och energi, så att alla blev glada av att se dem, ett riktigt bra avslut på lördagen!

Efter dessa två dagar hade vi dansat, skrattat och sjungit så att vi var helt slut i kroppen men att få göra det tillsammans med alla mina vänner så var det helt värt. Hela upplevelsen var så minnesvärd!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229