Påsk!

Vardag

Hej! Påsklovet börjar lida mot sitt slut men ett lyckat lov har det varit. Ska ta lite snabbt igenom de senaste dagarna. I torsdags var det skola, och sen fick vi påsklov, yeee äntligen! På kvällen var jag bara ute på promenad osv här hemma. I fredags hade vi ett litet firande då kära Axu fyllde år, därefter for vi på fest och kvällen var helt lyckad, som avslutades hos Ronja. 
Vaknade upp till en fin lördag. Åkte hem sen mot dagen. Väl hemma tog jag det lugnt, mot kvällen blev det att fixa sig innan flickorna kom hit. Vi tog cyklarna och for till lokalen i Ömark där det var fest. Både dåliga saker och roliga saker hände där, så det kunde varit bättre. Moa och jag for hem runt två på natten. Och somnade skönt här hemma.

Idag tog vi oss upp sent, åt mat och sen tog vi hem Moa och vi for vidare till villan. Var ut på promenad och bara chillade. Mot eftermiddagen for jag till Kevin, och efter en stund en sväng till Moa. Tog en 4km promenad med hunden. Så skönt att få vara ute och röra på sig. Har inte mycket mer på planerna här framöver, men ska verkligen försöka sova nu - gonatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229