Om man kunde ta ett flyg till...

Resor

Grekland. Ett ställe jag alltid velat åka till. Hellst vill jag åka till en lite mindre ö, som Zakynthos, Mykonos, Korfu eller Santorini. Det ser ju så fint ut!! Havet är naturligt kristallklart, turkost och stilla. Mysiga små gator, färggranna hus, god mat och små båtutflykter runt ön. Vilka drömmiga platser det finns i Europa!

Vietnam. Det börjar bli flera år sedan vi åkte dit senast och jag skulle vilja utforska landet lite mer, kusterna och den södra delen av Vietnam men framför allt paradisön Phu Quoc!! När vi har åkt dit förut så blir det att vi besöker den norra delen av Vietnam eftersom mammas släkt bor där, just en bit utanför Hanoi. Där finns det kanske inte lika mycket att se på, eftersom det är mer ”på landet”, även lite fattigare pga. Vietnam-kriget MEN mycket viktigt och bra att få se den sidan också, så man inte glömmer bort det.

Den södra delen av Vietnam är lite mer "turistig" om man kan säga så, lite mer tropisk. Tänk att vara där, slippa det eviga snöandet och minusgraderna, och istället upptäcka fina stränder, se palmträd, gå på marknader, åka på utflykter och det bästa av allt: MATEN! Vietnamesisk mat... finner inga ord!

Pluspoäng: mycket (=väldigt mycket) billigt att leva här, alltid varmt och trevliga människor.

Paris. Hit skulle jag gärna åka redan i vår, för att jag vill se en plats som blommar i alla färger och är grön och fin istället för Finlands vår: slask. Har alltid tänkt på Stockholm och dess körsbärsträd som blommar, men sedan kom tanken till mig: varför inte åka längre bort typ London eller varför inte Paris! Bilderna får tala för hur fint det är i Paris! Alla byggnader, sevärdheter, bakelser och blommor.

Andra platser på min besökslista:

Montenegro

Kroatien

Karibiska havet: öarna

London

Bali

USA

Maldiverna

Sri Lanka

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229