I have moved

Hej på er från min nya lya i Bellevue Hills! Senast jag skrev minns jag hur panik jag hade över vart jag skulle flytta. Jag hade typ 4 dagar på mig att hitta något nytt. Som sagt så gick kontraktet ut i den gamla lägenheten, inget annat hände. Vi hade också bestämt oss redan när vi flyttade till Elizabeth Bay att när kontraktet där går ut är det sommar och då vill vi testa bo någon annanstans.

Och nej jag har inte en egen lägenhet och nej jag har inte ett eget rum, det är verkligen inte något jag har råd med och jag nöjer mig gott och väl med en säng i en delad lägenhet. Allt gick bra den där måndagen när jag åkte på två visningar, jag fastnade dirket för den i Bellevue Hills och fick den senare på kvällen!! Så lycklig och sån tur jag hade!

Jag bor tillsammans med 3 andra tjejer och jag trivs så bra! Mest glad över ugnen haha. Nej men också att jag har 10 min gångavstånd till tåget och 20 min ner till havet - LYX!

Sådär annars så är sommaren påväg och det känns som att det bara kan bli bättre. Jag trvis jätte bra på jobbet och har underbara vänner här nere. Och dessutom är det exakt en månad kvar tilms Ronja och jag drar på vacay, iiiiih så taggad!

Nu ska jag kila iväg till jobbet.
See ya!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229