Goodbye Summer

Saker man måste inse med att sommaren verkligen är över:

Vädret: Hur mycket man än skulle vilja att det skulle vara varmt ute så är det nog bara tack o adjö med det. Dagar då man kunde gå i shorts, kjol, klänning - så skönt! Även fast de dagarna varit väldigt få. Nu är det stickade tröjor och varmare jackor som gäller!

Maten: Uteserveringar, grillad mat ute och framför allt; jordgubbarna nammm. Suttit mycket i sommar därute och ätit mat, och gjort egen mat också för den delen. Super super härligt!

Ljusa kvällar: Klockan kunde va hur mycket som hellst in på natten och det var så ljust. Alltid pigg och glad blev man också av det. På tal om kvällar, så har man ju inte missat de otroligt fina solnedgångarna!!
Klockan är ca 17 och det blir redan skymt, och i vilken sekund som hellst; kolsvart. Men fördelen då är att tända ljus av olika slag och dofter, vilket gör stämningen snäppet bättre.

Härliga människor: Stött på otroligt många nya ansikten i somras; faggen, fester, marknader. Varit med vänner, bara umgåtts och tagit tillvara på så många dagar som möjligt.

Ledigheten: Att kunna gå och lägga sig hur sent som hellst, vakna hur sent som hellst, ja oja det saknar man. Ingen väckarklocka och inga läxor. Men så gott som de flesta dagarna jobbade jag också och det var nog bland de värsta dagarna haha. Allt detta är borta, och nu är det väckarklockan på 07:00, läxor som ska göras och prov som skall läsas...

Listan kan fortsättas och bli oändligt lång.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229