Födelsedagar och utflykter

God morgon! Jag har hittat tillbaka hit och tänkte rensa mitt bildbiblotek lite. För under de senaste veckorna (månaderna) har jag ändå hunnit med en hel del. Till att börja med, senaste gången jag skrev drog det ihop för höstlov, jag åkte över till Umeå för att skriva högskoleprovet. Jag var så nervös. Men det gick som det gick, jag hade inte förväntat mig något toppen resultat. Jag tog det mera som en övning, för nu vet jag hur det funkar. Nya tag i vår!

När jag hade tid så gick vi runt i burikerna och testade på Sushi & Bowl... som var så gott! Jag älskar asiatisk-inspirerad mat och en bowl tillsammans med några bitar sushi blev så bra!

I mitten på oktober fyllde min kära älskade bästa vän 18 år. Presenter och mat i mängd o massor. Jag hjälpte henne att fixa tapas, vilket blev lyckat och gott!

Halloween helgen kom och vi hade klätt ut oss så fint.

En torsdag åkte jag med Wilma och Melissa ner till Helsingfors för högskoledagen. Det jag gick på hade jag redan sett i 1:an men kul att se det igen när det verkligen börjar gälla på riktigt snart. Men är fortfarande osäker på valet efter gymnasiet... Vi hade iallafall en suuper god lunch i form av sushibuffé!! Haiku sushi tips tips!

Emma fyllde 18 och hade brunch!

I samband med nsk:s 60-års jubileum åkte vi ner till Pargas och Nagu under två dagar för att hålla konserter. Söndag 11.11 var det dags för jubileumet och det var riktigt kul att vara med om. Minne för livet.

Och sist men inte minst så blev även lillasyster 16! Överraskade henne med middag och tårta som jag hade fixat med hela dagen.

I nuvarande stund har jag nyss kommit från morgonsim och innan hade jag ett kort träningspass. Känner mig så avkopplad och på tip-top, bra start på dagen. Väntar på min tyska lektion som är den ända lektionen idag, lunch och sedan valthornslektion. Något syster och jag börjat med för ett par veckor sedan är innebandy träning för lågstadie elever, så det står på schemat för kvällen. Riktigt roligt när man själv tycker innebandy är en kul sport!

  • Nära Kristinestadsvägen , Närpes, Finland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229