Abi 19

Här är min härliga klass, utklädda i Hollywood tema på penkkis!

Hela gänget på flaket.

Och så min egna grupp ❤️ Vi hade klätt ut oss till Spice Girls. Lite virriga var vi den dagen, insåg vi när vår logo var uppochner svängd på bilden hehe...
Men wow vad roligt vi hade! All planering inför Penkkis gjorde en riktigt spänd, man hann tänka flera gånger att detta kommer inte gå. Men, där stod vi, vår sista skoldag tillsammans, hinderbanan blev lyckad, programmet på scen likaså och sångerna på flaket satt! Dagen avslutade vi med Abi-kryssningen.

Jag har lite blandade känslor över att Penkkis var den sista gången vi alla var samlade fram till studentdagen... Det känns jätte märkligt men ändå skönt. Den trygga punkten man haft i skolan kommer inte finnas kvar, vi kommer alla åka skilda vägar och inte ses lika ofta. Men många gånger har jag också tänkt hur härligt, när denna tid är över? Vi börjar på ett nytt kapitel i livet, med nya människor. Kunna upptäcka en annan plats eller stad än denna, som man studerat i 12 år. Ja men egentligen är jag totalt färdig med denna plats, känner jag just nu.

  • Nära Närpes, Finland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229