A Merry Christmas

Vill framförallt säga GOD JUL åt alla, och jag hoppas verkligen ni haft en härlig julafton/juldag! Ännu e det julannandag idag så julhelgen sitter i.

Julafton iår, har varit super mysig. Hjälpte till i köket, dukade upp bordet för julmiddag och medans jag försökte hinna se på julfilmerna som visades i tv. Hann också med lite av Kalle Ankas jul innan släkten kom och vi började med maten. Ja jisses va mätt ja va... Men så otroligt god mat!! Efter nån timme blev det efterrätt, som syns på bilden, super enkel och god -vaniljpannacotta med pepparkakskross och kanellingon.

Tomten kom också förbi med julklappar, och jag är nöjd med mina presenter! Var så roligt att se, speciellt Kevins lycka av presenterna. Alla åkte och vi tittade The Holiday, jaa man märkte att man var helt slut.

Hela julhelgen börjar vara slut, verkligen något jag inte vill. För det har varit så bra stämmning, med släkt och vänner. Får vänta ett helt år på nästa jul, och kanske lite vitare jul då på samma gång. Ännu igen en riktigt god jul!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229