2019

GOTT NYTT ÅR! Jag börjar årets första inlägg med en lista om året som vi har framför oss.

1. En dålig vana som jag kommer att bryta: mina extra minuter som jag sover på morgonen, vilket gör att jag inte hinner äta frukost och ser ut som ... i skolan. Tanken att: ”Jag gör det sen” vilket resulterar i att jag gör saker i sista sekunden. Alltid samma sak, men nu ska det bli ändring.

2. En ny färdighet som jag vill lära mig: Prata och skriva bra engelska. Göra en eller flera pull-ups. Jobba som reseledare.

3. En person som jag vill sträva efter att bli: Whitney Simmons och Zara Larsson

4. En god handling jag vill göra: Hjälpa sjuka och gamla människor. Skänka kläder och pengar till barn som behöver det mer än mig.

5. En plats jag skulle vilja besöka: Grekland eller Kroatien. En plats med kristallblått vatten. Stockholm när körsbärsträden blommar.

6. En bok jag skulle vilja läsa: Ingen speciell bok vad jag kommer på nu just men den tyska boken om Anne Franks liv, som ligger på skrivbordet och någon raw food bok. Böcker om kost vill jag alltid läsa.

7. Ett brev jag skulle vilja skriva: Till min brevvän som jag haft sedan länge tillbaka.

8. En ny maträtt som jag skulle vilja testa: raw food kaka eller tårta.

9. Något som jag vill bli bättre på: lyssna på mig själv och göra det jag känner för. Stå upp för mina åsikter. Ha tålamod. Vara snäll mot mig själv.

10. Något som jag skulle vilja köpa: En riktigt bra foundation. Fina blåa tallrikar och stora muggar. Nya penslar och vattenfärger.

  • Nära Unnamed Road, Närpes, Finland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229