​Nu är det äntligen torsdag, snart är det helg! Dock kan man tänka att jag har ju helg hela tiden i och med att jag är arbetslös.. men längtar ju givetvis till helgen jag också när alla andra är lediga också. Allt är mycket roligare på helgen och så har det ju alltid varit!

Idag var jag hemma hos mig under tiden Kevin var på jobbet. Städade mitt rum, kollade över mina räkningar och duschade och lite sådant. Fick ganska mycket gjort även om jag hade sjukt ont i magen efter att jag åt avokadomackor till frukost.. inget fel på avokadon men har börjat få ont i magen nu de senaste när jag ätit avokado och likaså avokadosushi. Så tror jag får avstå från avokado i fortsättningen tyvärr.. :/

När jag skulle hämta Kevin runt kl 15 åkte jag förbi Donken då jag inte ätit på hela dagen och hann inte äta innan jag var tvungen att åka, men gjorde varken mig eller Kevin något då han också va lite små hungrig. Efter att jag hämtat honom for vi mot Tibro och tvättade + städade bilen! Var verkligen behövligt kan jag säga haha. Nu ska vi bara spola av mattorna till bilen och dammsuga lite så är vi klara. Dock är det ju så fruktansvärt kallt så vi gick in i värmen och tog en paus en stund.. 

Snart ska vi ut och fortsätta och senare kanske det blir ett strög, Vi får se!

Hoppas er dag har varit bra hittills. Kram!

Likes

Comments

​Wow.. long time no see, alltså verkligen.. den här bloggen har stått still i lite mer än ett år nu. Konstigt att jag bara slutade tvärt med och blogga och de har hänt så mycket de senaste året. Nu börjar faktiskt suget efter att blogga komma tillbaka och jag hoppas denna gång att det är här för att stanna.. Därav har jag raderat alla tidigare inlägg för att starta om på en ny kula. 

Det har hänt så mycket det senaste året! Sist jag bloggade berättade jag om studenten som närmade sig med stormsteg och ja, nu är de närmare ett år sen jag tog studenten också. Jag tog studenten den 15:e juni förra året och det var verkligen livets bästa dag! Ganska snabbt efter att jag tog studenten började jag sommarjobba på Coop extra i Skövde. Trivdes något enormt och det var synd att det bara var ett sommarjobb. Kort efter att mitt sommarjobb var slut började jag jobba på Coop extra i Lidköping och där var jag i ca 4 månader tills jag sa upp mig av olika anledningar. Nu har jag varit arbetslös sen 2:a februari, både tråkigt men ändå skönt för att jag kan ta de lugnt och återhämta mig psykiskt efter allt jag varit med om i Lidköping.. Men nu söker jag jobb för fulla muggar. 

I somras tog jag även tag i körkortet ordentligt och det gjorde jag helt rätt i. Krävdes inte alls många lektioner innan jag bokade uppkörning och uppskrivning och jag tog mitt körkort den 1:a november 2017. Nu sitter jag här nästan 4 månader senare och har fortfarande körkortet i behåll haha, vilket är tur det! Kan inte ens beskriva lyckan när jag märkte att jag hade klarat körkortet. Först förstod jag inte att de va sant men sen kom den riktiga känslan när jag fick sätta mig i bilen själv och åka iväg. 

Så, vad gör jag i skrivande stund? Jag är hemma hos min andra halva, Kevin, och bara tar de lugnt. Har precis duschat och varit ute med Rambo och ska strax pallra mig iväg till köket för och laga mat. Är vrålhungrig! 

Hoppas att ni tycker det är lika "kul" som jag att jag börjat blogga igen, och hoppas att suget efter att blogga stannar kvar som sagt haha! 

xoxo


  

Likes

Comments