Header

Postad i: VARDAG

Helgerna bara springer iväg. Det är redan söndag och dags för skola i morgon! Min helg har varit ganska fartfylld, den invigdes med middag på Pasta Haus tillsammans med Moa. En väldigt mysig och välbehövlig kväll, jag beställde in ett glas bubbel och en tryffelpasta. Riktigt smarrigt!

Lördagen gick i ett, jag tog mig en lång sovmorgon och när Lukas kom hem strax före lunch begav vi oss iväg till gymmet för ett pass. Det känns väldigt skönt att kunna träna nu när jag är helt friiiiisk! Har snart gått tre veckor utan antibiotika och det känns fantastiskt skönt. Efter träningen bar det av mot skolan för att bocka av både det ena och det andra och det jobbet fortsatte även när jag kom hem. Jag slog igen dator strax före 1, så jag var lite trött när klockan ringde i morse vid 9.

Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart åka iväg till min syster som har lite födelsedagsbrunch. Hon fyllde år i torsdags så jag har redan firat henne men jag & Lukas ska idag fira henne tillsammans med hennes kompisar, så det ska bli mysigt!

Resten av dagen kommer bestå av plugg och försöka organisera kaosveckan som kommer haha... Men med lite planering och prioritering så löser sig allt, min kalender ligger mig varmt om hjärtat perioder som dessa kan jag lova!

Hoppas att ni har haft en fantastik helg <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments