Alla hjärtansdag firade jag ihop med pojkvännen, väntade först på att han skulle komma hem från jobbet så hade ett par timmar på mig att piffa upp lägenheten, han kom hem rätt sent så vi drog nästan direkt ut och käka på O'learys i stan. Suuuuuper god mat verkligen! Men så tråkigt att man sitter så tätt intill alla andra och otroligt små bord så dit åker jag tyvärr inte igen hehe. Hade jätte mycket ångest innan vi skulle in och var så otroligt nervös! Hatar att gå till ställen där det är mycket folk och trångt. Men det gick bra tillslut. Kvällen slutade med en film framför tvn.


Annars då? Mått piss faktiskt, iaf det senaste. Hänt så mycket saker på samma gång och det har varit mycket att ta in. Känns som om man är helt ensam ibland. Men är så tacksam över att jag har så fina vänner som drar mig ur sängen och ser till att jag mår bra!

Praktiken gick faktiskt inte bra... Har ej kommit iväg dit än pga mycket ångest och social fobi, så fort jag ska göra något nytt kommer alla negativa tankar och varje gång jag undviker så känns det endast bra för stunden men efter ett tag så skäms jag jätte mycket faktiskt. Det blev ett alldeles för stort steg för mig med tanke på vad det var för praktik så just nu letar vi efter ett nytt ställe som förhoppningsvis kommer kännas bättre att gå till.

kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@annaabraask