Vinterferien kort oppsummert..

Hverdag

Hei!

Denne uken har jeg som mange andre hatt vinterferie, var egentlig ikke helt forventa for jeg hadde sett for meg at jeg sikkert kom til å jobbe hele uken men fikk fri hele uken utenom Onsdag. Så ble 1 jobbdag da(haha).

Sist helg hadde mamma besøk av kjæresten sin og den yngste datteren hans, så vi bestemte oss for å dra på en liten roadtrip til Haugesund for å spise lunsj og handle litt. Det var så koselig, det var første gang jeg møtte datteren hans og hun var så søt og morsom.

Resten av uken har egentlig bare vært rolig og avslappende, noe som jeg kjente var ‘’needed’’. Etter å ha jobbet snart to måneder i barnehage har jeg vært forkjølet i 1 av de to til sammen og vært småsyk mye. Men jeg liker jobben så godt at jeg ikke har tatt meg fri før nå. Har vært ganske fint vær så har gått litt tur med søsteren min og hunden, kjørt litt rundt med bruttern og følgt med på ski VM.

Nå på fredag som var var jeg hos frisøren og stussa litt eller klippet en del av håret mitt hos Sveinar i SEES Hårstudio, det var også på tide for jeg hadde sykt slitt hår.. Kan virkelig anbefale til alle som er på Stord å besøke de. Dagen i dag har gått relativt fort for jeg har ryddet, vasket og hatt en skikkelig vårrengjøring på badet mitt, stua mi og soverommet mitt.

Litt bildedryss fra uken :

Tenker å vise litt bilder fra hvordan vårrengjøringens resultat ble i morgen.

Håper alle har hatt en fin vinterferie i år ☀️❄️

-Anna🌿

Liker

Kommentarer