Podcast favoritter

Favoritter

Hei igjen!

En stund siden sist nå men har egentlig bare gått mye tid i jobb, skole og sykdom/forkjølelse. Har derfor vært veldig sliten og hatt lite tid og inspirasjon til å skrive om noe.

Derfor måtte jeg ty til råd fra venninner om hva jeg nå kunne skrive om, de sa jeg kunne skrive om Podcast. Det er nok på grunn av at jeg har vært helt hekta siden nyttår egentlig og snakker mye om de jeg hører på. Disse podcastene hører jeg på hver mandag og fredag når jeg reiser til og fra Bergen med buss for å gå på Sonans, de får meg i godt humør og jeg sitter og flirer for meg selv på bussen.
Tenkte derfor å vise og si litt om mine favoritter.

Bilde nr 1 er også min nr 1 favoritt, de er helt fantastiske jenter fra Sverige Alice Stenlöf(22) og Bianca Ingrosso(24) med podcasten ‘’ Har du sagt A får du säga B’’. De jentene er så flinke, utrolig fine og de er morsomme. De snakker om det meste alt fra jobb og hverdag til sex og samliv. Anbefaler å sjekke de ut om dere ikke allerede er lyttere!

Nr 2 er ‘’Two of a Kind’’ med de svenske søstrene Janni Olsson Delér(29) og Michaela Byggmark Delér(31). Det som gjør at jeg kommer tilbake til disse jentene er at de snakker mye om reising, familieliv, synspunkter og de svarer ca på alt av det lyttere spør om. Anbefales også sterkt!

Nr 3 er ‘’Oss Emellan’’ med også noen svenske beauties Klara Elvgren(28) og Fanny Lyckman(28). Disse her er noe helt for seg selv fyttikatta så rå, det som er så sykt gøy er at de ser jo bare helt amazing ut og når de ler så hører du sykeste latteren og du må bare trekke på smilebåndet selv. I podcasten snakker de om mote, reising, sex, party men også mer seriøse ting som selvbilde og forskjellige issues. Så gøy!

Nr 4 ‘’Harm&Hegseth’’ med ingen andre ringere enn Vegard Harm(23) og Morten Hegseth Riiber(34). Endelig haha noen nordmenn med humor og show. Ler meg skakk ihjel av disse to. De snakker om nyheter, trender, politikk, hverdag og mye mer. Om du ikke har hørt de før så bør du virkelig gjøre det nå!

Siste favoritt pod ut er en ny en men som allerede har gjort det relativt bra til å være så ny. Det er nemlig ‘’Helt på trynet’’ med Hannah Martine Slåttland Baller(19) og Lone Nordeng(19). De har 4 episoder, med de tuttene her får vi mye latter, overnaturlige happenings, festsnakk, hverdagsprat og guttesnakk. Sjekk de ut!

💛

-Anna 🌿

Liker

Kommentarer