Liten Q&A..

Q&A

Hei igjen!

Som noen fikk med seg har jeg spurt dere om det var noe dere lurte på eller ville vite mer om meg. Siden jeg er ganske fersk her med bloggen så gikk det litt seint men kjekke folk sendte inn en del spørsmål, det setter jeg sykt stor pris på så takk til dere som stilte spørsmål!

Hvordan går kjærlighetslivet ditt?
Jo, altså vet ikke helt hva jeg skal si her haha! Det står litt på stedet hvil egentlig... Men lever livet og gjør det jeg vil 😏

Tips til å få en gutt interresert?
Hmm, godt spørsmål! Jeg har jo ikke mye og komme med her for jeg har ikke vært i noen forhold før, men har datet mye og det er det. Men tenker at du må først og fremst være deg selv, være ærlig og om du snakker med noen kan du være litt kostbar men ikke for mye, du må vise han at du er verdt å kjempe for litt hard 2 get men ikke for hard 2 get.

Hva ser du etter i en gutt/mann?
Jeg ser mest av alt etter noen som ser meg, er morsom, omtenksom, setter familie høyt og som har noen felles interesser med meg. Utseende er ikke viktigst men teller faktisk en ørliten bit. Liker både nordiske og eksotiske gutter.

Singel?
Ja, sist jeg sjekka.. i 21 år. Men jeg stresser overhodet ikke, stressa når jeg var 17-19 år men det hjalp ikke så nå tar jeg livet med ro og kan gjøre det jeg vil 😌

Hva studerer du?
Studerer ikke ennå, men jeg går på Sonans i Bergen og tar opp en eksamen. Blir forhåpentligvis studie til høsten i år. Har skole i Bergen mandager og fredager og jeg pendler da fra Stord til Bergen de to dagene i uken.

Hva er fritidsinterressene dine utenom sosiale medier?
På fritiden liker jeg å ta bilder, trene/tur/danse, reise og være med familie og venner.

Dine tanker om plastisk kirurgi og endring på utsende som for eksempel lipfillers?
Mine tanker om akkurat det her tema er litt delt egentlig, tenker først og fremst at det er sykt unødvendig for du er fin og bra nok som du er men samtidig så om du har komplekser for leppene, rumpa eller puppene og er svært misfornøyd så er det din kropp og du bestemmer selv hva du gjør med den. Men har jo sett mange større kjente influencere som ikke er fornøyd med sine inngrep..

Hvordan går livet?
Joda, det går det haha. Har det relativt bra for tiden, har et par ting å se frem til så det er stor motivasjon. Er så klart dager der jeg føler meg veldig alene og ser svart på det meste men er bedre nå enn det var i høst.

Har du planer for fremtiden?
Ja, vil si jeg har en liten plan for fremtiden. Skal studere barnehagelærer, jobbe i barnehage, reise mye, få min egen familie og leve mer i nuet.

Hva skal du i sommer?
I sommer skal jeg jobbe mye, men jeg skal så klart reise på litt ferie også. Skal til Brac,Kroatia til Bol og stranden Zlatni Rat, det gleder jeg meg så sykt til for vi har aldri vært i Kroatia før! Reiser med mamma, søss, bror, typen til mamma og noen av barna hans. Skal forhåpentligvis også til Mallorca eller noe med en venninne men vi har ennå ikke bestilt. Skal ikke reise med pappa i sommer for vi reiser med han i påskehelgen til København✨✈️ Gleder meg og det blir mye content!

Jobber du?
Jeg jobber i Adecco som barnehageassistent på Stord, og jeg stortrives veldig med det. Barna er så herlige og så smarte i forhold til det vi på min alder var når vi gikk i barnehagen haha. Er lange dager og kan jo selvsagt være tungt i blandt, men jeg liker det bedre enn min jobb før denne.

Hvor bor du?
Bor på Stord, men er mest sannsynlig flytta ut i begynnelsen av august til en ny by for å studere.

Topp 3 favoritt reiser?
Det må bli Australia 2016 med klassen fra Folkehøgskolen, Hellas 2016 med familien og mine søskenbarn fra Haugesund og København 2017 med mamma, søss, tante og to av mine søskenbarn eller Spania 2018 med min bestevenn/barndomsvenninne og moren hennes.

Hvor ser du deg selv om 20 år?
Aner ikke hvor haha! Men håper jeg har en mann, barn, hus, bil, jobb og at jeg er så og si lykkelig.

Hva er din største redsel?
Min største redsel er døden. Kort og greit.

Hva synes du om kroppspress?
Syns det er unødvendig og tragisk. Tenker at folk må få være som de er uten at andre skal si noe på det, og alle skal få legge ut bilder av det de vil uten at det burde bli debatt om det liksom. Fuck it tenker jeg.

-Anna🌿

  • Skrevet i : Q&A

Liker

Kommentarer