Allmänt

Haha detta var väl inte igår eller? Inte så svårt att se vilken färg som gällde på allt jag ägde då också!!

Nej, idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag! Jag har haft en jättebra dag, skolan gick bra och vi kollade typ mest på skol SM i hockey så det var ju chill :) Har fått massa grattningar och det är superroligt och är tacksam över det!

Lite senare åt vi tårta och nån dag ska vi ut och äta, alltså familjen. Är jättenöjd med presenterna, fick en Animo kavaj! Har önskat mig en sån tävlingskavaj såå länge och nu är den min, superglad!!

Känner att jag har blivit smittad av min familj som varit sjuk under veckan, mindre roligt!!

Likes

Comments

Allmänt

Nu är man ju inte lite sugen på sommar och värme, eller hur? Just nu är det rätt mycket snö ute och minusgrader men man kan ju alltid drömma sig bort haha, längtar såå till sommaren när man kan ha linne och shorts, och så ska jag iväg 3 veckor i juni och juli. Helt seriöst, jag har inte varit på semester utomlands sedan 2015 (då räknar jag bort Tyskland och Danmark), så går det när man har häst och allt, hehe..

Likes

Comments

Allmänt

...imorgon är det ”the big day”, för jag fyller ju år! Skulle egentligen haft min hoppträning imorgon också men min tränare är tyvärr sjuk så får väl hitta på nåt annat istället då, ridas måste hon göras iallafall! I lite brist på bilder så får ni en från i helgen, gott var det. :)

Likes

Comments

Allmänt

Hej och godkväll kanske man kan säga! Jag har varit iväg på en körkurs nu under kvällen, den tog 3 1/2 timma. Behövde anstränga mig jättemycket under första timmen för att inte somna typ men sen blev det bättre som tur var haha. Tog även ett syntest och klarar mig, behöver inga glasögon!

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er! Idag efter skolan åkte jag och träffade Linda, och gick vi på stan och åt på Jensens. Vi bestämde för att äta på stan denna veckan för hon fyllde år igår och jag fyller år på torsdag. Det ska bli kul att fylla år men asså det känns ju inte lika ”stort” som när man var mindre. Då satt man ju verkligen och räknade ner dagarna haha. Men det är ju alltid kul att bli äldre liksom.

Men jag har haft fullt upp hela dagen, därför uppdaterar jag inte förrän nu kl 22:53. Hade specialidrott idag i skolan och jag red en häst som heter Dojjan. Han var varit lite pigg de senaste gångerna jag har sett han så var ju typ förberedd på att han skulle kasta av mig men såå fin var han redan från början, jättekul verkligen.

Nu ska jag duscha för har precis tränat och sen hoppa in i sängen, är väldigt trött!

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla! Idag har jag varit i stallet, jag red dressyr med gummiband (halsförlängare) och det gick bra. Noah blev mycket mer avslappnad och fick jobba med ryggen. Medans jag red mockade mamma, la in ny pellets i boxen och allt annat. Hade rätt ont i huvudet oså när jag kom hem så har inte gjort så mycket mer under dagen! Jag har sett tredje Harry Potter filmen och håller även på att läsa första boken, har inte alls varit intresserad av att läsa innan men har typ blivit det nu haha. Så kan det va!

Likes

Comments