Förlåt för dålig uppdatering idag, men dagens schema har varit fullt och det har helt enkelt inte funnits tid till att blogga.. Hektisk och lång dag på jobbet, sedan go middag med familjen & Björn på Esters. Blev den hederliga skaldjurspastan för mig, vad annars liksom?

Nu ligger vi i min säng, mätta och belåtna och kan inte riktigt sluta tänka på filmen " In time".  Måste säga att den var riktigt bra faktiskt, värt att se, både för Justin Timberlake och Amanda Seyfried's skull !


Likes

Comments

Förfest på Hotell Rubinen på Avenyn, sen vidare på Flygarns Haga för att sedan fullborda kvällen på Exet. Bästa Karin, Josefine, Moa, Kim, Sofia och Paow !
Likes

Comments

Idol-nörd som jag blivit, sitter jag nu nöjd i tvsoffan. Svenska folket har nu kommit till sitt förnuft och slutat "empati"-rösta" på tjejen som öppet och tidigt vågat visa sin sexualitet, SHE IS OUT! Ibland undrar man ju; det är ju ändå en popstjärna vi letar efter, inte efter någon förebild unga osäkra tonårstjejer kan ha som förebild på lågstadiet. Äntligen är Linni nu ute, skönt, nu kan leken börja på allvar . 

Likes

Comments