Vad är grejjen med att ta andra låtars sound, mixa ihop det lite och sedan skriva andra texter. Är det brist på musik i musikbranchen nu för tin? Är allt redan taget kanske?

Här har vi exempel på två stora artister som båda i sina senaste låtar valt att plocka soundet från tidigare hits. Citerar Björn " Jason Derulo lyckas med en smärre musikalisk våldtäkt på Robyn S gamla sköna dänga Show Me Love" . Som ni hör är somliga mer emot det än andra. Jag vet inte vad jag tycker om det egentligen, gillar dessa två låtar iallafall! :)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är verkligen ingen klock-människa, tro mig. Jag har ägt klockor i mina dagar, men det har bara resulterat i att dom ligger och dammar i mitt smyckeskrin istället. Men för nån månad sen eller två fick jag hem en klocka som kom att ändra hela min syn på klockor.

Idag använder jag min klocka varje dag och jag ÄLSKAR den verkligen. Ser den mer som en accessoar, en otroligt skön sådan då klockan är i gummi. Jag valde att kombinera den knall-rosa urtavlan till den vita länken, hur snygg är den inte då? Ögon-orgasm! Den passar till allt, tro det eller ej. 

Rekommenderar er verkligen att gå in på Barabrillor.se och ta en noga till på deras ursnygga Jellyclocks. Finns i massa olika roliga färger! Priset ligger på 199:- och då ingår frakten. Bättre än såhär kan det inte bli !

Klicka på bilden för att komma direkt till hemsidan.

Likes

Comments

Hallå liksom? Bröst rumpa bröst och rumpa... Känner att jag sticker ut lite på Nattstads blogg-toplista. Tydligen är det så här man ska göra för att locka läsare på Nattstad, för sex säljer ju, right? Bloggvärlden är skev.

Jag är iallefall nöjd med plats nummer 18. Kan bara tacka er mina fina läsare! Keep up the good work :)

Likes

Comments