Jag behöver skriva av mig nu känner jag, för jag har så mycket intryck och känslor inom mig efter en kväll som denna.

Hela upplevelsen på SVT var helt fantastisk verkligen! Det var en jätte rolig upplevelse, once in a life time. Det känns så overkligt på något sätt att ha fått vara med på tv som har direktsändes över hela landet! Så otroligt glad över att jag personligen blev uppringd och tillfrågad att vara med i en debatt på en stor tvkanal som SVT faktiskt är. Sen hur mycket jag nu "deltog" av debatten är ju en annan femma, men vad skulle jag göra? Hur skulle jag, likt de andra 90 % av publiken, lyckas få en syl i vädret när det sitter tre stycken personer som praktisk taget tagit över diskussionen angående dödsstraff och lagstiftning? Det var inte riktigt det som jag och många av de andra hade trott ENDAST skulle komma på tal. Vi trodde att det skulle diskuteras mer av bråken, hoten och alla de elaka kommentarer som förekommer dagligen på internet. Jag hade massor av åsikter om det, tro mig , men när skulle jag få chansen att säga min mening om det? Skulle jag avbrutit där jag satt i ett detta blåsväder av arga argumentationer som var helt insnurrat på frågor som kändes allt för seriösa för att lägga sig i?

Så till alla där ute som såg det och till alla kommentarer som typ " oj vad mycket du sa då, hö hö " ; Nähä, so what? Jag var där och ni var inte . Jag blev personligt uppringd för att vara med på tv. Om ni nu hade något att tillägga så varför ringde inte SVT upp just er? Prova att sitta längst fram i en studio brevid två storpratare med kameror och mikrofoner precis överallt , så får vi se vad ni själva vill välja att ta upp mitt i en het diskussion angående dödshot på internet och om att lagen räcker inte till. Det är inte så jävla enkelt som man tror.

Här är iallefall länken till hela programmet igen från SVT play för er som missade det ikväll. Jag sitter längst fram i mitten och ser hemsk ut måste jag säga! Gud, ser så vilsen och uttråkad ut, haha ! 

http://svtplay.se/v/2252663/debatt/del_14_av_17__tisdag?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2252663/sb,p104688,1,f,-1

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För en timma sedan ringde en kille från SVT-huset här i Göteborg och frågade om jag som ung bloggare på nattstad ville vara med i deras debattprogram. Hur sjukt är inte det?! Tydligen hade han gått in på nattstad och valt just mig. Visste inte vad jag skulle svara honom, trodde det var ett skämt först. Efter lite betänketid så ringde jag sedan upp honom och tackade ja! Så nu efter jobbet skall jag åka direkt till SVT-huset där jag ska sitta som ett fån i debattpubliken och se smart ut. Roligt, NERVÖST, men framförallt spännande! 

KOLLA IKVÄLL kl 20.30 !!!!

 

Likes

Comments

Spara eller inte? Fortfarande lite osäker .. HJÄLP MIG 

Likes

Comments

Lussekatter och pepparkakor med gulliga Peter Jöbacks julskiva. Myspys !

Likes

Comments

Mormor och morfar har varit gifta i, ah jag vet inte hur länge. Fastän åren gått så älskar de fortfarande varandra, och deras kärlek går inte att ta mista på. Häromdagen när dom var skulle åka hem, säger morfar till mormor med sin sköppliga gamla röst ; " Varje dag är jag som nykär i denna kvinna". Sen så pussar han mormor på kinden, och hon ler sedan lite generat och skrattar.

Finns sådan kärlek ens? Och i sånnafall, hur hittar man den? 

Likes

Comments

Svar JA. Hysteriskt mycket folk! Usch. Ändå lyckades jag hitta en hel del söta grejjer (som jag kanske egentligen inte behövde) men som jag inte kunde motstå att köpa. Jag känner att snart måste jag rensa ut min garderob för jag får seriöst inte plats med mera kläder nu. Riktigt illa faktiskt.

 

Likes

Comments