Det är söndag, jag har jobbat och nu ska jag in till Göteborg på bio med de bästa. Får se om jag hinner med något till inlägg senare ikväll. Bion börjar 9 och ska upp tidigt imorgon och jobba.

Idag kör vi på black & white, with a touch of red. HEJ

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår kväll låg karin och jag i min säng, båda helt utslagna. Vi kollade om det skulle gå nån bra film på tv, men det gjorde det inte, så vi kollade om det fanns några bra filmer att hyra på hemmakvälls hemsida, men det gjorde det inte heller. Klockan var kvart i 9. Sen slog det mig, kanske går det någon bra bio nu. Snabbt gick vi in och kollade och såg till vår stora förvåning att Saw 7 3D gick nu klockan 9 och att det fanns några få platser kvar. Snabbt som fasen sprang vi ut till bilen och körde sedan ner i racer fart. Köpte två jätte biljetter som några tidigare hade avbokat och gick sedan in till salongen där alla i stort sätt redan satt. Men vi hann, vi hann till och med se massa reklam. Inte dåligt va? Spontant och bra, sånt man borde göra mer.

Sen då över till filmen, va den bra? Nja, kan en Saw film vara bra ens? Typ inte. Men denna var nog den värsta film jag sätt på länge, helt klart den vidrigaste av alla Saw filmer. Asså jag klarade inte av att se vissa scener, det blev förmycket! Helt SJUUUKT. 3D effekterna var dock inte många, ganska onödigt att sitta med glasögonen på om jag får säga så. Visst, bilden såg mer djup och verklig ut kanske, men det var ju inte direkt så att man hoppade tilll då saker "flög ut" i publiken. Låt er inte luras av reklamfilmen kära vänner, trailern är ett jäkla skämt.


Likes

Comments


Fredags lunch hemma hos mormor och morfar. Stekt fisk, potatis och remouladsås. Nu väntas efterrätt - blåbärspaj med vaniljsås!

Likes

Comments

Godmorgon! Har precis ätit frukost och väntar nu på Lisa. Vi ska ner till gymmet på Spiro och förbättra musklerna något. Idag blir det fokus på lilla magen. Vill känna den fruktansvärda känslan av att varken kunna skratta eller hosta. För visst är den underbar? ;p Hej så länge !

Likes

Comments

Ligger begravd i min filt i soffan och kollar just nu på Paradise Hotell. Fan va folk är falska.

Är mätt och belåten efter McDonaldses som mamma och jag köpte påväg hem från jobbet. Känner mig också trött, och lite ledsen.. men orka deppa. It's time to put my pokerface on

Likes

Comments

We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time


Likes

Comments