Tänk så god en pizza kan vara ibland? Hela pizzan försvann på knappt tio minuter. Var inte riktigt tanken, men så kan de gå ibland när man är riktig hungrig och riktigt sugen på nåt så gott som skräpmat. Den iskalla colan var heller inte fel.. mm.. Härlig torsdagskväll jag fick!

Nu är jag mätt, fruktansvärt mätt. Lite ångest måste jag erkänna, men men. Jag har varit duktig och rört på mig idag, så kanske är jag värd de trots allt. Nu ska jag se fortsättningen på Transformers, tvåan. Älskar den, mycket bättre än ettan, något som många inte håller med om.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klarade fas C idag på kör teorin, skööönt. Nu kommer den svåraste delen, fordon. Bara ordet får mig att spy. Kommer aldrig klara den delen, fy vad tråkigt. Säkert jätte kul och enkelt för de som gillar att mecka med bilar, men inte för mig! Jag är noll intresserad av bilar. Fick lära mig härromdagen vad en Combi var. Har under hela mitt liv trott att det varit ett bilmärke, jamenar, hallå?

Jaja, det är väl bara att nöta in faktan som allt annat. Just nu är det bara massa teorifrågor som cirkulerar i mitt huvud. Den 18 oktober är det sedan upp till bevis, börjar bli lite nervös faktiskt. 

Likes

Comments

I AM NOT A ROBOT

It’s okay to say you’ve got a weak spot
You don’t always have to be on top
Better to be hated than loved for what you’re not  


Likes

Comments

Att göra mat som är både gott, nyttigt och går snabbt att göra är ganska svårt, håller ni med? Köttbullar och makaroner kan man ju inte leva på. Jag älskar verkligen pasta, finns inget bättre. Samma gäller det med kyckling, mm så gott. 

Så igår åt vi Spaghetti med kyckling, curry och äpple. Currykyckling-pasta med äpple? Kyckling curry pasta med äpple? Skit samma vilken ordning man säger det i, ni förstår vad jag menar. Visst kan det låta konstigt med äpple i rätten, men det syrliga passar riktigt bra. Här har ni det simpla vardagsreceptet för er som vill överraska er mamma och pappa nån dag. Enkelt och riktigt gott!

Börja med att koka pastan

Kärna ur och skiva tunt 2 äpplen

Skala och skiva 1 rödlök 

Tärna en färdiggrillad kyckling

Fräs äpple, lök och 2 tsk curry med lite smör i en kastrull

Tillsätt 2-3 dl vatten , 2 dl matlagningsyoghurt, 2-3 msk stark mango chutney + 1 hönsbuljongtärning

Rör ner kycklingsbitaran i kastrullen

Låt koka ihop några minuter och rör om då & då

Om du vill ha den mer rinnig - tillsätt lite matlagningsgrädde

Smaka av med salt och frivilligt lite persilja

Servera till pastan, enyoy

Likes

Comments

 

Förlåt mina kära läsare för dålig uppdatering, men det har varit full rulle på sistone. Har jobbat som en galning och om jag inte jobbat så har jag ägnat större delen av min tid på bilskolan. Men idag är jag ledig förstå ni, och hur underbart är inte det på en skala?

Nu ska jag snart cykla ner och träna. Göra min plikt på löpbandet. Har varit dåligt med det på sistone förstår ni, just tack vare jobbet. Har varit helt slut varje dag verkligen. Men nu ska vin-chip-och godis fettet bort och ersättas med lite muskler.

Jobbigt, men nu kallar plikten. Over and out

Likes

Comments


Hektisk dag. Först bilskolan och sen lampaffären. Lyckades bla montera upp denna vackra kristall rona, mycket pill vill jag lova.. Nu slutar jag för dagen. Hungrig som en varg!   

Likes

Comments


Santa Marias sista dag på svenska mässan har gott bra, pengar har rullat in som de ska -ja de går bra nu!  

Likes

Comments