Jag har övningskört två dagar i rad nu, good huh? Första dagen kom en ambulans med blåljus körandes bakom mig och dag två råkade jag ta fel på gasen och bromsen så var nära att köra rakt in i väggen, men förutom det så har det gått ganska bra tycker jag. Jag gör framsteg, får inte kärringstopp fem gånger i rad utan bara en gång, haha! 

Nåväl. Idag har det regnat hela jäkla dagen, katastrof. Hade bara en lektion idag dock, eller man kan knappast kalla det lektion, mer genomgång, så jag var i skolan i en halvtimma. Kändes ju nödvändigt.. Så resten av dagen har jag suttit inne och inte gjort något annat än pluggat. Nu vill jag bara slänga mig ner i soffan och se på vad fan som helst. Stört mig också på kanal 5 som offrar både Desperete Housewifes och Greys Anatomy bara för att dom vill visa sin lilla CSI trilogi serie! Åå, stör mig, jag är i stort behov av dessa program! 

Time To Pretend = Sommaren 2009


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För dom som inte har smakat Läkerols tuggummin, ni har missat något stort! Nu får ni chansen att skapa era alldeles egna tuggimmin. Välj smaker, färger och sätt ett namn på din mix. Låt fantasin flöda och vinn 100 000 kr , inte helt fel?   Klicka här

Likes

Comments

But baby, baby I run, but I'm running to you 
You won't see me cry, I'm hiding inside 
My heart is in pain but I'm smiling for you 
Oh baby I'll try to make the things right 
I need you more than air when I'm not with you 
Please don't ask me why, just kiss me this time, My only dream is about you and I


Likes

Comments

Igår kväll när vi skulle hem från viktor, så bestämde tim och karin i bilen att jag skulle övningsköra. Haha, dom som känner mig väl, vet att jag är livrädd för att övningsköra. Delvis på grund av att jag SUGER på det. Jag hittar inte det jäkla dragläget och jag får kärringstopp konstant. Senast fick jag det fem gånger I RAD. Inte så konstigt att jag inte ville fortsätta. Även fast jag bara har övningskört tre gånger på en parkering och känner mig som ett hopplöst fall va de gäller bilkörning, så läääääängtar jag efter att ta körkortet! vem gör inte det? I allefall, tim som körde, svängde in vid ett industiområde, hoppade ur och vips satt jag där i förarsätet. Varje gång jag sitter där får jag panik. Det känns som att bilen styr mig, inte jag . Pulsen blev hög och mina ben började skaka efter ett tag då jag krampaktigt höll ner kopplingen. Haha , ah hur som haver, jag lyckades iallefall köra litegran fram och tillbaka och lyckades bara få kärringstopp en enda gång ;) Även fast varje start blev ganska så hackig, så kändes det ändå bra. Det kändes roligt helt plötsligt och jag ville bara lära mig mer! Att övningsköra med sina bästa vänner kanske inte är så dumt, även fast det inte är lagligt... Man får helt enkelt smyg-övningsköra som vi gjorde, en söndagkväll klockan elva, då inte en kotte är utanför husen!   

Så ikväll har jag bestämt mig, jag ska ut och övningsköra med pappa. Dom gångerna vi har gjort det innan har det mest resulterat att han blivit arg på mig då jag inte gjort som han sa, men hur enkelt är det att inte veta hur man ska dra växelspaken !!? JAG MÅSTE KOLLA, haha ;)  Jag känner mig just nu faktiskt riktigt taggad på att börja hela körkorts grejjen seriöst nu. En kompis till mig tog det på 2 månader, 2 körlektioner och 1 teori i veckan, jobbigt, men hur bra är inte det? Så får jag det till sommaren, OPTIMALT ! 

Likes

Comments

Söndagen var SEG . Gjorde ingenting vettigt .. Framåt kvällen åkte vi däremot till Viktor som fyllde 19 år, grattigrattisgrattis my friend ! Tiden går fort när man har roligt. 

Idag hade jag förövrigt matte prov, vilket gick åt helvete. Jag hatar logaritmer! Resten av denna måndag väntas träning och sedan internationell-politik - analys-uggift, hur roligt låter det? Ikväll klockan 8 börjar Top Model 13 och därefter Svenska Hollywood fruar. Vilken räddning på en tung första dag på veckan...

Likes

Comments

foto anna billger

Likes

Comments

Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timma ?

Även fast det är världens underbaraste känsla att sommaren är på väg och att det nu bara blir ljusare och ljusare, så känns det lite konstigt ändå, lite motsägelsefult. Det känns liksom inte riktigt som att våran är här ännu. Jag får mer känslan av att där är september. Ja menar, om några dagar är det april, och då ska man kunna plocka massa vitsippor i backarna. Kan man det? -Nej. Det ligger ju bara massa löv och grus överallt. Hur ska detta gå...


Likes

Comments

Tog ett glas vin på Jamas med två snygga brudar innan mingel

Vi började demonstrera över hur man ska dansa på mingel...

Haha, snyggt karin och johan !

Priset för snyggaste mask måste ju gått till Lukas.. eller?

Likes

Comments

Hur underbart är inte detta? Synd bara att skolan tar livet på mig just nu .. 

Nu sitter jag och äter cloettas EGG, mitt favoit påskgodis . Så sega och goda ! Äter alla utan dom bruna, hihi.

Ska snart ut och powerwalka med karin och ikväll blir det tacos och sedan mingel. Looking forward to this! 

Likes

Comments